Enpara vs Nays

nesquik kasesi

Yoctopat
18 yaşındayım düzenli bir gelirim yok, ara sıra ailemin verdiği para var bunun için Papara kullanıyordum. Onun yanında Akbank hesabim var ama o da aylık hesap özeti falan oluşturup kesinti yapiyor. Aylık olarak para kesmeyen, Papara'ya benzeyen bir uygulama istiyorum. Bu ikisinden hangisinden hesap açmalıyım?

Enpara olabilir hocam

İkisini de aç neden birine bağlı kalasın ki? Ben Enpara'yı genel işlerimde kullanıyorum Nays'ı da aboneliklerimde.

Nays için İş Bankası müşterisi olmanı istiyor. Papara gibi hesap açması sadece mobil uygulamadan yapılmıyor.

Tavsiyem Enpara bankasını kullanman. Gerek hızlı işlemler, işlem ücretinin olmaması menü kolaylığı ile daha ön planda. Bildiğim kadarı ile Nays hesabı açmak için İş Bankası müşterisi olman gerek ama Enpara'da uygulamadan hesap açıp doğrulamalar içinde kısa sürede hesap açıp kullanabilirsin.

İkisini de açın. Enpara para yollarken komisyonsuz işlem sağlar ama ödeme kampanyaları çok kötü uzun zamandır. Nays da Spotify/Youtube vs. güzel cashbacklere sahip, düzenli ödemeleri de oradan yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…