T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Kasım 2020 #1 Utku Girgin dedi: En iyi kurlar ING’de ve Enpara’da genellikle ama Enpara bazen makası çok açıyor. Bu da dikkat edilmesi gereken bir nokta tercih yaparken. Genişletmek için tıkla... Enpara'da sadece dolar ve euro mu alınabiliyor? Riyal gibi ayrı para birimlerini nasıl alabiliriz? Ben bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
Utku Girgin dedi: En iyi kurlar ING’de ve Enpara’da genellikle ama Enpara bazen makası çok açıyor. Bu da dikkat edilmesi gereken bir nokta tercih yaparken. Genişletmek için tıkla... Enpara'da sadece dolar ve euro mu alınabiliyor? Riyal gibi ayrı para birimlerini nasıl alabiliriz? Ben bulamadım.
Çözüm Tim 12 Kasım 2020 Enpara’da sadece TL, dolar, euro ve altın hesapları açılabiliyor. Diğerlerini alamazsınız.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.091 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 12 Kasım 2020 #2 Enpara’da sadece TL, dolar, euro ve altın hesapları açılabiliyor. Diğerlerini alamazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Kasım 2020 #3 Utku Girgin dedi: Enpara’da sadece TL, dolar ve euro hesapları açılabiliyor. Diğerlerini alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki böyle hizmeti veren başka bankalar var mı? Artı 0 Eksi
Utku Girgin dedi: Enpara’da sadece TL, dolar ve euro hesapları açılabiliyor. Diğerlerini alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki böyle hizmeti veren başka bankalar var mı?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.091 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 12 Kasım 2020 #4 İş Bankası, Akbank ve ING veriyor. Diğerlerinde de var ama diğer bankalar pek tercih edilesi değil bence. Artı 0 Eksi
İş Bankası, Akbank ve ING veriyor. Diğerlerinde de var ama diğer bankalar pek tercih edilesi değil bence.