gokhanalicimen Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #1 Burası güvenilir midir? Sahibinden'de GTX 1060 alacağım, parayı ilk yollayın kargoya vereyim diyor.
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Ekim 2021 #11 Bu şahısı biliyorum. Ekran kartı tamiri yapıyor YouTube kanalı da var hatta teknik takip diye. Baştan savma iş yapıp kartı tamamen bozup veriyor. Hakkında bir sürü şikayet yorumu okudum. Google araştırması yapmanız yeterli. Artı 0 Eksi
Bu şahısı biliyorum. Ekran kartı tamiri yapıyor YouTube kanalı da var hatta teknik takip diye. Baştan savma iş yapıp kartı tamamen bozup veriyor. Hakkında bir sürü şikayet yorumu okudum. Google araştırması yapmanız yeterli.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 5 Ekim 2021 #12 Param güvende her zaman alıcının yanında oluyor. Senin açından sorun olmaz sorun yaratıcak biri olursa başını sen ütüleyebilirsin adamın. Artı 0 Eksi
Param güvende her zaman alıcının yanında oluyor. Senin açından sorun olmaz sorun yaratıcak biri olursa başını sen ütüleyebilirsin adamın.