4 448693 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 57 20 Haziran 2022 #1 Ben astsubay olmak istiyorum. Fakat ensemde kırmızı kızarıklık gibi bir doğum lekesi var. Bu leke annemde ve diğer kardeşlerimin hepsinde var. Askerlikte eşgal belirleyici iz olarak sıkıntı olur mu?
Ben astsubay olmak istiyorum. Fakat ensemde kırmızı kızarıklık gibi bir doğum lekesi var. Bu leke annemde ve diğer kardeşlerimin hepsinde var. Askerlikte eşgal belirleyici iz olarak sıkıntı olur mu?
4 448693 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 57 20 Haziran 2022 #3 LFpd dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... LFpd dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba?
LFpd dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... LFpd dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba?
L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 20 Haziran 2022 #4 448693 dedi: İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok.
448693 dedi: İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 20 Haziran 2022 #5 448693 dedi: İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba? Genişletmek için tıkla... Bir doktora sormak lazım.
448693 dedi: İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba? Genişletmek için tıkla... Bir doktora sormak lazım.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.350 Makaleler 4 Çözümler 39 20 Haziran 2022 #6 448693 dedi: İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba? Genişletmek için tıkla... Lazerle falan düzeltiyorlar diye biliyorum, plastik cerrahiye gösterin.
448693 dedi: İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba? Genişletmek için tıkla... Lazerle falan düzeltiyorlar diye biliyorum, plastik cerrahiye gösterin.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #7 LFpd dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Neden olamıyor ? Ne gibi bir eksisi var?
L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 20 Haziran 2022 #8 448693 dedi: İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba? Genişletmek için tıkla... Zorunlu askerlikmi yoksa özel kuvvetler falan mı? Yigithan Yildirim dedi: Neden olamıyor? Ne gibi bir eksisi var? Genişletmek için tıkla... Teröristler kolayca eşgalini belirleyebilir.
448693 dedi: İleride bir tedavi yoluyla falan düzelmezmi acaba? Genişletmek için tıkla... Zorunlu askerlikmi yoksa özel kuvvetler falan mı? Yigithan Yildirim dedi: Neden olamıyor? Ne gibi bir eksisi var? Genişletmek için tıkla... Teröristler kolayca eşgalini belirleyebilir.
4 448693 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 57 20 Haziran 2022 #9 LFpd dedi: Zorunlu askerlikmi yoksa özel kuvvetler falan mı? Teröristler kolayca eşgalini belirleyebilir. Genişletmek için tıkla... Şu anda lise öğrencisiyim. MSÜ sınavına girmeyi düşünüyorum kara astsubay meslek yüksekokuluna veya jamyo ya. Evil Belief dedi: Lazerle falan düzeltiyorlar diye biliyorum, plastik cerrahiye gösterin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
LFpd dedi: Zorunlu askerlikmi yoksa özel kuvvetler falan mı? Teröristler kolayca eşgalini belirleyebilir. Genişletmek için tıkla... Şu anda lise öğrencisiyim. MSÜ sınavına girmeyi düşünüyorum kara astsubay meslek yüksekokuluna veya jamyo ya. Evil Belief dedi: Lazerle falan düzeltiyorlar diye biliyorum, plastik cerrahiye gösterin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 20 Haziran 2022 #10 448693 dedi: Şu anda lise öğrencisiyim. MSÜ sınavına girmeyi düşünüyorum kara astsubay meslek yüksekokuluna veya jamyo ya. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi sizin için önemsiz gibi gözüksede gerçekten asker olunca başınızı büyük derde sokacağından eminim.
448693 dedi: Şu anda lise öğrencisiyim. MSÜ sınavına girmeyi düşünüyorum kara astsubay meslek yüksekokuluna veya jamyo ya. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi sizin için önemsiz gibi gözüksede gerçekten asker olunca başınızı büyük derde sokacağından eminim.