Steam Enshrouded 11.99 dolar!

EFT fiyatı uygun geldi full paketini çektim, yarında enshrouded alacağım.

Artık uzun süre oynayabileceğim oyunları alacağım, kısa süren pahalı oyunları almayı hedeflemiyorum çünkü fiyatlar kazık gibi olmaya başladı yetişemiyorum artık.

Güzel olmuş, hayırlı olsun. Steam USD'ye geçtikten sonra zaten fiyat bazlı oyun almak daha mantıklı hale geldi. Oyunları her ne kadar sevsem de bir sanal dünya için o kadar parayı vermem. Bende ancak mevsimsel indirimlerinde asıl istediğim oyunları alıyorum, diğer dönemlerde şu sürekli çıkıp duran yeni Co-Op oyunları alırım veya ucuz indie oyun varsa onları alırım.

Resident Evil requeim mesela 15 saat civarı sürecek bir oyun, kaliteli bir oyun olabilir ancak oynadıktan sonra bir kenara atacağım oyun için 52 dolar vermek gelmiyor içimden artık geriye kalan paraya, indirimlerde bir şeyler alacağım.

Ben zaten neredeyse hiç full price oyun almadım. Aldıklarımda 20 dolar üstü değildir. Onları da zaten az indirime girdiği için alıyordum ki az sayıda o da. Söylediğinize de yine katılıyorum zira zombi oyunlarını aşırı sevsem bile TLOU PC'ye çıktığından beri Dying Light ve Days Gone alıyordum. Hatta DL1, DL2 ve Days Gone'u bitirdim hala TLOU almadım. Sadece oyunun uzun sürmesi belki oyunu iyi yapmaz lakin 100 saatlik DL serisi ve Days Gone'u 20 dolar altı alabilirken en fazla 30 saatlik TLOU'yu almamayı tercih ettim hep.

Ben full fiyattan çok fazla oyun aldım, özellike TLOU part 2 direkt almıştım, ancak kısa süren oyunlarda çok düşünen birisiyim çünkü oyna kaldır bir kenara at, bir de bizim ülke de fahiş fiyatlar olduğunda çok daha fazla düşünüyor insan bir şeyler alırken.

Hayatın pahalılığından ve acı gerçeklerinden kaçarken bu safer en sevdiğimiz aktivite oyunların da pahalılığı söz konusu olunca ondan da bıkıyor insan haklı olarak. Zamanında Dying Light 1'i tüm paralı DLC'leri ile birlikte alırken 26TL'ye aldığımı hatırlıyorum ki hadi bu oyun 2015 yapımı oyun. Dying Light 2 daha 3-4 yıllık oyun olmasına rağmen 15 dolar altına satılıyorken TLOU o kadar yıllansa bile yine 15 dolar altına hiç düşmez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…