pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.026 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Oyunu aldım ve yükledim oyunu başlatıyorum. Bir şey demeden kapanıyor 1 saniye içinde ya da crash veriyor. Ne yapsam çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
Oyunu aldım ve yükledim oyunu başlatıyorum. Bir şey demeden kapanıyor 1 saniye içinde ya da crash veriyor. Ne yapsam çözemedim.
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #2 Crash loglarını atarsanız, daha iyi yardımcı olabilirim. Loglar sanırım burada bulunuyor : C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Enshrouded Demo\enshrouded.log Artı 0 Eksi
Crash loglarını atarsanız, daha iyi yardımcı olabilirim. Loglar sanırım burada bulunuyor : C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Enshrouded Demo\enshrouded.log
KS KS pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.026 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #3 jxi dedi: Crash loglarını atarsanız, daha iyi yardımcı olabilirim. Loglar sanırım burada bulunuyor: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Enshrouded Demo\enshrouded.log Genişletmek için tıkla... Evet orada bulunur geç yazdım o saate uyuyordum da. Artı 0 Eksi
jxi dedi: Crash loglarını atarsanız, daha iyi yardımcı olabilirim. Loglar sanırım burada bulunuyor: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Enshrouded Demo\enshrouded.log Genişletmek için tıkla... Evet orada bulunur geç yazdım o saate uyuyordum da.
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #4 pilotds dedi: Evet orada bulunur geç yazdım o saate uyuyordum da. Genişletmek için tıkla... Log dosyasını atar mısınız? Artı 0 Eksi
pilotds dedi: Evet orada bulunur geç yazdım o saate uyuyordum da. Genişletmek için tıkla... Log dosyasını atar mısınız?