Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Ekim 2020 #1 Entegre grafik ayarını değiştiremiyorum, tıklanmıyor. Nasıl değiştirilir?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Ekim 2020 #2 Program bazlı değişiklik yapabilirsin. Bunun için yandaki "Program Ayarları" sekmesine geçmen lazım. Artı 0 Eksi
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.405 Çözümler 70 Yer Istanbul 8 Ekim 2020 #3 Entegre ekran kartı kendi programından düzenlenebilir. İntel Graphics veya Amd ile düzeltin. Nvidia o program. Artı 0 Eksi
Entegre ekran kartı kendi programından düzenlenebilir. İntel Graphics veya Amd ile düzeltin. Nvidia o program.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #4 "Görüntü Ayarlarını Önayarla Yap" kısmına gir, "Gelişmiş 3D ayarlarını uygula"yı seç. Not: Çözüm bu değilmiş. Mesajı yazdıktan sonra fark ettim. Kusura bakmayın. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2020-10-08 155739.png 46,5 KB · Görüntüleme: 112 Artı 0 Eksi
"Görüntü Ayarlarını Önayarla Yap" kısmına gir, "Gelişmiş 3D ayarlarını uygula"yı seç. Not: Çözüm bu değilmiş. Mesajı yazdıktan sonra fark ettim. Kusura bakmayın.
KS KS Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Ekim 2020 #5 V. Scaletta dedi: Entegre ekran kartı kendi programından düzenlenebilir. İntel Graphics veya Amd ile düzeltin. Nvidia o program. Genişletmek için tıkla... Hocam benim harici ekran kartım Nvidia zaten onu kullanmak istiyorum ama değişmiyor. Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Entegre ekran kartı kendi programından düzenlenebilir. İntel Graphics veya Amd ile düzeltin. Nvidia o program. Genişletmek için tıkla... Hocam benim harici ekran kartım Nvidia zaten onu kullanmak istiyorum ama değişmiyor.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.405 Çözümler 70 Yer Istanbul 8 Ekim 2020 #6 Aygıt yöneticinde harici ekran kartınız aktif mi bir kontrol edebilir misin ? Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Ekim 2020 #7 Blondie dedi: Hocam benim harici ekran kartım Nvidia zaten onu kullanmak istiyorum ama değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü ekran kartından almanız gerekiyor. Masaüstü sistemde bu şekilde ayar yapamazsınız. Artı 0 Eksi
Blondie dedi: Hocam benim harici ekran kartım Nvidia zaten onu kullanmak istiyorum ama değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü ekran kartından almanız gerekiyor. Masaüstü sistemde bu şekilde ayar yapamazsınız.
KS KS Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Ekim 2020 #8 Berkay Davas dedi: Görüntüyü ekran kartından almanız gerekiyor. Masaüstü sistemde bu şekilde ayar yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Masaüstü değil laptop. V. Scaletta dedi: Aygıt yöneticinde harici ekran kartınız aktif mi bir kontrol edebilir misin ? Genişletmek için tıkla... Evet aktif. Yardım edebilecek? Son düzenleme: 8 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Görüntüyü ekran kartından almanız gerekiyor. Masaüstü sistemde bu şekilde ayar yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Masaüstü değil laptop. V. Scaletta dedi: Aygıt yöneticinde harici ekran kartınız aktif mi bir kontrol edebilir misin ? Genişletmek için tıkla... Evet aktif. Yardım edebilecek?
michelangelos Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #9 Blondie dedi: Masaüstü değil laptop. Evet aktif. Yardım edebilecek? Genişletmek için tıkla... Hocam problemi çözebildin mi? Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
Blondie dedi: Masaüstü değil laptop. Evet aktif. Yardım edebilecek? Genişletmek için tıkla... Hocam problemi çözebildin mi? Aynı sorun bende de var.
KS KS Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Kasım 2020 #10 michelangelos dedi: Hocam problemi çözebildin mi? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Hocam geç yazıyorum biraz kusura bakmayın sorunu ben değil arkadaşım yaşıyordu baya denedik çözemedik en son format at düzelir dedim kendisine atmadı sonra bir süre geçtikten sonra kendi kendine düzelmiş. Artı 0 Eksi
michelangelos dedi: Hocam problemi çözebildin mi? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Hocam geç yazıyorum biraz kusura bakmayın sorunu ben değil arkadaşım yaşıyordu baya denedik çözemedik en son format at düzelir dedim kendisine atmadı sonra bir süre geçtikten sonra kendi kendine düzelmiş.