RoHeroEren Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 RTX 3070 almayı planlıyorum fakat bilgisayar laptop ve NVIDIA desteklemiyor. Alsam param boşuna gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
RTX 3070 almayı planlıyorum fakat bilgisayar laptop ve NVIDIA desteklemiyor. Alsam param boşuna gider mi?
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #2 RoHeroEren dedi: RTX 3070 almayı planlıyorum fakat bilgisayar laptop ve NVIDIA desteklemiyor. Alsam param boşuna gider mi? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla laptopa düz RTX 3070 takmak istiyorsunuz fakat bu olamaz çünkü ekran kartı laptop kadar birşey ancak eGPU ile olabilir
RoHeroEren dedi: RTX 3070 almayı planlıyorum fakat bilgisayar laptop ve NVIDIA desteklemiyor. Alsam param boşuna gider mi? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla laptopa düz RTX 3070 takmak istiyorsunuz fakat bu olamaz çünkü ekran kartı laptop kadar birşey ancak eGPU ile olabilir
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 31 Ağustos 2023 #3 eGPU olarak takabilirsin sadece işlemci besleyecek durumdaysa, onun dışında hayır. MXM slot desteklemesi gerek cihazın.
eGPU olarak takabilirsin sadece işlemci besleyecek durumdaysa, onun dışında hayır. MXM slot desteklemesi gerek cihazın.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.142 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 31 Ağustos 2023 #4 Zor iş, eGPU belki çare olabilir ama etkenler var, ayrıca masaüstü gibi tak çıkar yapılabilecek basit bir iş değil.
Zor iş, eGPU belki çare olabilir ama etkenler var, ayrıca masaüstü gibi tak çıkar yapılabilecek basit bir iş değil.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 31 Ağustos 2023 #5 Eğer "liptop"unuzda Thunderbolt girişi varsa anca o zaman kolayca halledebilirsiniz. Ki onda bile büyük bir mobilite kaybı olacak. Zira eGPU için hem eGPU kutusu, hem Power Supply, hem harici bir güç girişi gerekiyor. 1 yerine 2 priz yani. Onun dışında ise genelde M.2 SSD yerine veya WiFi kartının girişine eGPU takılabilir ancak cihazın taşınması çok zorlaşıyor. Laptop özellikleriniz nedir?
Eğer "liptop"unuzda Thunderbolt girişi varsa anca o zaman kolayca halledebilirsiniz. Ki onda bile büyük bir mobilite kaybı olacak. Zira eGPU için hem eGPU kutusu, hem Power Supply, hem harici bir güç girişi gerekiyor. 1 yerine 2 priz yani. Onun dışında ise genelde M.2 SSD yerine veya WiFi kartının girişine eGPU takılabilir ancak cihazın taşınması çok zorlaşıyor. Laptop özellikleriniz nedir?