Çözüldü Enter the Gungeon gelişme yok mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

peatham1

Decapat
Daha fazla  
Enter the gungeonu gerçekten çok sevdim ama diger Rogue like oyunlarının aksine kalicı bir geliştirme yok mu? Mesela aldiğım pasif-aktif eşyalar kaydedilmiyor. Aklıma olmeden kattan çıkmak geldi. Konusan butona tıklayip ama buraya da sorayım dedim.

Çözüm
Sarı anahtar ile oyundaki NPC'lerin kilidini açıyorsun, o NPC'lerin kilidini açarak yeni eşyalar yeni özellikler elde ediyorsun. Mesala Mavi bir tane adam var NPC onun kilidini açııp özgür bırakırsan sana benimle branchda buluş diyor, buluştuktan sonra sana asansörü tamir edebileceğini söylüyor. 2. kata geçtikten sonra asansör boşluğunun olduğu yere düşersen seni asansör kontrol odasında bekliyor olacak. Senden bazı malzemeler istiyor verirsen asansörü tamir ediyor. Direkt 2. kattan ve ya 3. kattan başlayabiliyorsun oyuna.
Sarı anahtar ile oyundaki NPC'lerin kilidini açıyorsun, o NPC'lerin kilidini açarak yeni eşyalar yeni özellikler elde ediyorsun. Mesala Mavi bir tane adam var NPC onun kilidini açııp özgür bırakırsan sana benimle branchda buluş diyor, buluştuktan sonra sana asansörü tamir edebileceğini söylüyor. 2. kata geçtikten sonra asansör boşluğunun olduğu yere düşersen seni asansör kontrol odasında bekliyor olacak. Senden bazı malzemeler istiyor verirsen asansörü tamir ediyor. Direkt 2. kattan ve ya 3. kattan başlayabiliyorsun oyuna.

Çözüm

Anladim peki sadece o NPC'ler mi geliştiriyor 1 tane açmıştım yanında tek kolu olmayan bir kız onu nerede bulabilirim yanlişlıkla okumayıp atlamıştım konuşmayı.

Anladim peki sadece o NPC'ler mi geliştiriyor 1 tane açmıştım yanında tek kolu olmayan bir kız onu nerede bulabilirim yanlişlıkla okumayıp atlamıştım konuşmayı.

Oyuna başlamadan önce merdivenden çıkıp düz gidiyorsun ya sol tarafta bir yer var merdivenden çık sola git orada bulabilirsin. O kız mağaza işletiyor, oradan bosslardan düşen yeşil anlahtar gibi şeyler ile alışveriş yapıyorsun.

Teşekkür ederim baya yardımcı oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…