C Clavisy Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Alt+Tab atarken aniden enter tuşu kendi kendine basmaya başladı, bilgisayarı kapat aç vb. şeyleri denedim fakat çözülmedi. Bilgisi olan var mı acaba?
Alt+Tab atarken aniden enter tuşu kendi kendine basmaya başladı, bilgisayarı kapat aç vb. şeyleri denedim fakat çözülmedi. Bilgisi olan var mı acaba?
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 9 Mayıs 2021 #2 Clavisy dedi: Alt+Tab atarken aniden enter tuşu kendi kendine basmaya başladı, bilgisayarı kapat aç vb. şeyleri denedim fakat çözülmedi. Bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tekrar "enter" tuşuna basın, düzelmesi lazım.
Clavisy dedi: Alt+Tab atarken aniden enter tuşu kendi kendine basmaya başladı, bilgisayarı kapat aç vb. şeyleri denedim fakat çözülmedi. Bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tekrar "enter" tuşuna basın, düzelmesi lazım.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Mayıs 2021 #3 Clavisy dedi: Alt+Tab atarken aniden enter tuşu kendi kendine basmaya başladı, bilgisayarı kapat aç vb. şeyleri denedim fakat çözülmedi. Bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Enter tuşuna tekrar basın. Olmazsa enter tuşunu kürdanla yukarı doğru hafiften çekin.
Clavisy dedi: Alt+Tab atarken aniden enter tuşu kendi kendine basmaya başladı, bilgisayarı kapat aç vb. şeyleri denedim fakat çözülmedi. Bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Enter tuşuna tekrar basın. Olmazsa enter tuşunu kürdanla yukarı doğru hafiften çekin.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Mayıs 2021 #4 228522 dedi: Tekrar "enter" tuşuna basın, düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Eğer düzelmez ise Enter tuşuna basmayı zorlayan bir cisim kaçmıştır klavyenin içine. Temizlemeniz yararlı olur. RUSHTOB dedi: Kürdanla yukarı doğru hafiften çekin. Genişletmek için tıkla... Bu Switch'e zarar verebilir.
228522 dedi: Tekrar "enter" tuşuna basın, düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Eğer düzelmez ise Enter tuşuna basmayı zorlayan bir cisim kaçmıştır klavyenin içine. Temizlemeniz yararlı olur. RUSHTOB dedi: Kürdanla yukarı doğru hafiften çekin. Genişletmek için tıkla... Bu Switch'e zarar verebilir.
C Clavisy Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #5 Klavyeyi çıkarttığımda devam ediyor arkadaşlar,sorunun donanımsal olduğunu düşünmüyorum.