RunDanner Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #11 E754 dedi: Shift+Alt dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim gine aynı
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #12 Klavyede makro özelliği var mı? Varsa belki yanlışlıkla makro atamışsındır.
eg3exx Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #13 RunDanner dedi: denedim gine aynı Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda crack yada güvenilmeyen kaynaktan bir şey yükledin mi? Birde klavye dili değişmiş olabilir ayarlardan kontrol et.
RunDanner dedi: denedim gine aynı Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda crack yada güvenilmeyen kaynaktan bir şey yükledin mi? Birde klavye dili değişmiş olabilir ayarlardan kontrol et.
RunDanner Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #14 eg3exx dedi: /*-Yakın zamanda crack yada güvenilmeyen kaynaktan bir şey yükledin mi? Birde klavye dili değişmiş olabilir ayarlardan kontrol et. Genişletmek için tıkla... en son 2 3 ay önce yükledim ondada virüs toktu KeRoRuSh dedi: Klavyede makro özelliği var mı? Varsa belki yanlışlıkla makro atamışsındır. Genişletmek için tıkla... bilmiyorunmki
eg3exx dedi: /*-Yakın zamanda crack yada güvenilmeyen kaynaktan bir şey yükledin mi? Birde klavye dili değişmiş olabilir ayarlardan kontrol et. Genişletmek için tıkla... en son 2 3 ay önce yükledim ondada virüs toktu KeRoRuSh dedi: Klavyede makro özelliği var mı? Varsa belki yanlışlıkla makro atamışsındır. Genişletmek için tıkla... bilmiyorunmki
eg3exx Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #15 RunDanner dedi: en son 2 3 ay önce yükledim ondada virüs toktu Eki Görüntüle 2076032 bilmiyorunmki Genişletmek için tıkla... KLavyende makro yok kendimden biliyorum sorun nerde bilemedim sanırım yenisini almaktan başka çaren yok
RunDanner dedi: en son 2 3 ay önce yükledim ondada virüs toktu Eki Görüntüle 2076032 bilmiyorunmki Genişletmek için tıkla... KLavyende makro yok kendimden biliyorum sorun nerde bilemedim sanırım yenisini almaktan başka çaren yok
RunDanner Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #16 eg3exx dedi: KLavyende makro yok kendimden biliyorum sorun nerde bilemedim sanırım yenisini almaktan başka çaren yok Genişletmek için tıkla... bulamazsam garentiye gönderirim 2 yıl garantisi vardı onuda en son çare olarak gönderririm hetr ürün en az 1 ayda geliyor garantiden başka bir çözüm bilen yokmu ?ASDFGHJKL ,Şİ456 ByQzen dedi: Ne gibi mesala. Genişletmek için tıkla... E754 dedi: Shift+Alt dener misin? Genişletmek için tıkla... RoaringLion dedi: Klavye marka modeli nedir? Tahmin edeyim Rampage. Genişletmek için tıkla... bildiğiniz bir çözüm yolu varmı ? Son düzenleme: 6 Ocak 2024
eg3exx dedi: KLavyende makro yok kendimden biliyorum sorun nerde bilemedim sanırım yenisini almaktan başka çaren yok Genişletmek için tıkla... bulamazsam garentiye gönderirim 2 yıl garantisi vardı onuda en son çare olarak gönderririm hetr ürün en az 1 ayda geliyor garantiden başka bir çözüm bilen yokmu ?ASDFGHJKL ,Şİ456 ByQzen dedi: Ne gibi mesala. Genişletmek için tıkla... E754 dedi: Shift+Alt dener misin? Genişletmek için tıkla... RoaringLion dedi: Klavye marka modeli nedir? Tahmin edeyim Rampage. Genişletmek için tıkla... bildiğiniz bir çözüm yolu varmı ?