Enter ve sol Shift çalışmıyor

PaX88

Hectopat
Daha fazla  
Enter ve sol Shift tuşu çalışmıyor. CS:GO oynarken bir anda Shift tuşu gitti sonra Google'a girip bir şeyler aratırken enter tuşunun da çalışmadıgını fark ettim. Yanlış bir şey yapıp kilitledim mi, nasıl düzelir?

Hocam benim de ctrl tuşum bazen kitleniyor. Çözümünü ctrl'yi içeren kombinasyonları yaparak bulmuştum, sizde işe yarar mı bilmiyorum. Yani sizin tuşunuz shift, shift tuşu ile bir şey açmayı deneyin örnek: ctrl+shift+esc ile görev yöneticisini açmayı deneyin.

Çözüldü: Enter ve Sol Shift Tuşları Çalışmıyor
Bu konuyu denediniz mi?

Olmuyor hocam başka bildiginiz yöntem var mı? Enter tuşu niye çalışmıyor. Aynı anda çalışmamaya başladı.

Notebook mu masaüstü klavyesi mi?

Masaüstü.

Olmuyor hocam başka bildiginiz yöntem var mı? Enter tuşu niye çalışmıyor. Aynı anda çalışmamaya başladı.

Masaüstü.
Güzel ilerliyoruz evet şimdi klavyenin markasını söyleyebilir misin sır değilse?

Aynı sorun bende de var sol shift ve enter tuşu çalışmamaya başladı şuan ikisinide kullanamıyorum bunun klavye markasıyla alakalı oldugunu dusunmuyorum

Switchleri bozulmuş olabilir. Klavyenin marka modelini biz mi tahmin ediyoruz?

Switchleri bozulmuş olabilir. Klavyenin marka modelini biz mi tahmin ediyoruz?
Tahmin etmene gerek yok, klavye markasıyla ilgisi olmayan bir şey sanırım, dün aldığım klavye switchlerinin de bozulduğunu düşünmüyorum.

bir technopat klasiği, yine herhangi bir sorunu driver, marka model olmayınca ekstra bir çözüm üretmemek ve yardımcı olamamak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…