slendeth
Decapat
Daha fazla
Dostlar, klavye 5 günlük. Crysis 1 oynuyordum. Oyundan çıktım, Google'a gireyim dedim, Enter tuşu çalışmıyor. Sonra sol Shift tuşunun da çalışmadığını fark ettim. Kısa bir kod veya komut olabilir mi? Çünkü durduk yere çalışmamaya başladılar bir anda.
Dostlar yabancı forumlarda bulduğum ve gerçekten sorunumu çözen, ileride de birilerine yardımcı olacağını düşündüğüm yöntemi açıklıyorum. Space + Enter + Backspace tuşlarını aynı anda 5 saniye basılı tutuyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyor. Umarım aynı sorunu yaşayanlar için faydalı olur
Dostlar, klavye 5 günlük. Crysis 1 oynuyordum. Oyundan çıktım, Google'a gireyim dedim, enter tuşu çalışmıyor. Sonra sol Shift tuşunun da çalışmadığını fark ettim. Kısa bir kod veya komut olabilir mi? Çünkü durduk yere çalışmamaya başladılar bir anda.
Dostlar yabancı forumlarda bulduğum ve gerçekten sorunumu çözen, ileride de birilerine yardımcı olacağını düşündüğüm yöntemi açıklıyorum. Space + Enter + Backspace tuşlarını aynı anda 5 saniye basılı tutuyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyor. Umarım aynı sorunu yaşayanlar için faydalı olur
Son düzenleme: