"Entering Rescue Mode Grub Rescue" Hatası

Furkan1711

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yaklaşık birkaç hafta önce laptopuma Ubuntu kurdum. Memnun kalmadığım için silip Windows yüklemek istedim ve Windows USB'si olusturdum. Ardından PC'yi USB'den baslatmaya çalıştım ama USB'den başlamadı. İnternette bu konuyu araştırdım, nedeni diskin EXT4 olmasındanmış. Bende GParted Live CD ile diski silip NTFS'ye biçimlendirdim, sonra da yeniden başlattım ama karşıma;
  • Error: unknown Filesystem. Entering rescue mode grub rescue.
Yazısı geldi ve bilgisayar açılmadı, bu ekranda kaldı. Şimdi ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun tam olarak ne bilmiyorum sadece benim başıma gelen bir olayı anlatıyım bundan 3 sene önce Ubuntu kurup Windows'a geri dönecektim Windows yükleme ekranın disk formatlarken bi hata oldu ve nedense HDD kendini işleme kapattı ne Ubuntu kurabildim tekrar ne de Windows 1 ay uğraştım HDD ile en sonun da yeni HDD alıp onu çöpe attım çok dikkat et bu işlemi yaparken benim başıma gelen senin de gelmesin.

Öncelikle cevap verdiğin için çook teşekkür ederim dediğin gibi bu işte çok dikkatli olmam gerek eğer ki beceremezsem teknik servise gitmek zorunda kalacağım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı