Entity Framework hatası

Son düzenleme:
Hocam db first kullanıyorsanız veritabanını veri tabanında iligili alana GETDATE() default değerini vermeniz lazım. Code first ise DateTime.Now ile programda değeri ataman lazım.
Code first ile yazıyorum ve dediğiniz gibi DateTime.Now ile değeri atadım ama hala aynı hatayı alıyorum.. Teşekkür ederim cevap için.

Projeyi githuba yükleyip buraya link bırakabilir misin? Hata çıkarıyor olabilecek yerlerin tümünü görmek amaçlı diyorum.

Projeyi githuba yükleyip buraya link bırakabilir misin? Hata çıkarıyor olabilecek yerlerin tümünü görmek amaçlı diyorum.
Tabii.

Hocam dB first kullanıyorsanız veritabanını veri tabanında iligili alana GETDATE() default değerini vermeniz lazım. Code first ise DateTime.Now ile programda değeri ataman lazım.

Hocam burada code first ise programda değeri ataman lazım demişsiniz. Değeri nasıl atayacağım?

Son düzenleme:
@TheAny hocamın gösterdiği gibi. Entity Framework hatası . Eğer bu değeri bir şeyin değiştirilmesine göre yapıyorsan, bu alanı nullable yap (DateTime? tipinde) ekleme-güncelleme işleminde DateTime.Now ile değeri atarsın öyle kaydedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…