Entube atlatılır mı?

Axolty

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Dedem yakın zamanda kalp krizi geçirdi ve atlattı arkasına bacağından enfeksiyon geçirdi 2 ay boyunca hastanede kaldı bugün dedemi yoğun bakıma kaldırmışlar ve gittiğimizde enfeksiyonun ciğerlere yayılmış zaature olmuş ve kalbi durmuş 5 dakikada kalbi gelmiş şu an entube yapmışlar. Bilinci kapalı solunum ve kalbi makineye bağlı. Daha önce ailesinde yaşayan var mı gerçekten çok kötüyüm inşallah iyileşir de mutlu haberi sizlerle de paylaşırım.

Atlatılır tabi dostum, pandemi zamanında ne entübeler gördük atlattı. Entübe demek sadece solunum desteğine alındı demek hasta iyileşene kadar. İçin rahat olsun.

Kalp krizi atlatır ama dedenin pek bir zamanı kalmamış kalbi besleyen damarlar falan tıkalıysa 2 kez kalp krizi üzerine 3. de kalıcı gider haberin olsun ama şimdilik bu yoğun bakımdan çıkar diye umut ediyorum.

Atlatılır tabi dostum, pandemi zamanında ne entübeler gördük atlattı. Entübe demek sadece solunum desteğine alındı demek hasta iyileşene kadar. İçin rahat olsun.
Hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah iyileşir bir anda oldu ve şu an çok hissizleşmiş hissediyorum.
Kalp krizi atlatır ama dedenin pek bir zamanı kalmamış kalbi besleyen damarlar falan tıkalıysa 2 kez kalp krizi üzerine 3. de kalıcı gider haberin olsun ama şimdilik bu yoğun bakımdan çıkar diye umut ediyorum.
Hocam dedem çok fazla şey yaşadı. Durumu gerçekten iyiydi 1 günde böyle oldu şu entubeden çıkmasını çok istiyorum. Yeter ki gözlerini açsın bizi duyabilsin.
Öncelikle geçmiş olsun dedenin hayatta kalma ihtimali hala oldukça yüksek ümidini kesme.
İnşAllah hocam yarın haber verecekler gene bekliyoruz göstermediler bugün.

Hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah iyileşir bir anda oldu ve şu an çok hissizleşmiş hissediyorum.

Hocam dedem çok fazla şey yaşadı. Durumu gerçekten iyiydi 1 günde böyle oldu şu entubeden çıkmasını çok istiyorum. Yeter ki gözlerini açsın bizi duyabilsin.

İnşallah hocam yarın haber verecekler gene bekliyoruz göstermediler bugün.

Kaç yaşında ve sigara kullanıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı