beraterr_06 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #1 Yaklaşık 2 gündür bu şekilde. Herhangi bir fazla sayıda alışveriş yapmadım, böyle oldu. Acaba yeni internet kullanmaya başladım, bundan dolayı olabilir mi?
Yaklaşık 2 gündür bu şekilde. Herhangi bir fazla sayıda alışveriş yapmadım, böyle oldu. Acaba yeni internet kullanmaya başladım, bundan dolayı olabilir mi?
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.453 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #2 Yeni internetten kaynaklı olabilir.
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 523 18 Ekim 2025 #3 Pazarda çok ürün satıp aldıysanız ondan dolayı olabilir.Bir kaç güne düzelir gibi.
beraterr_06 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #4 swaghos dedi: Yeni internetten kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor Qwertyq dedi: Pazarda çok ürün satıp aldıysanız ondan dolayı olabilir.Bir kaç güne düzelir gibi. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hiç yapmadım
swaghos dedi: Yeni internetten kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor Qwertyq dedi: Pazarda çok ürün satıp aldıysanız ondan dolayı olabilir.Bir kaç güne düzelir gibi. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hiç yapmadım