Steam Envanter çalınınca ne yapılmalı?

Daha fazla  
Aylardır CS2 oynamıyorum, envanter kısmına da hiç bakmıyordum. Bugün fark ettim 3-4 ay önce benim gerçekleştirmediğim bir takas yapılmış. Birkaç tane değersiz skin, kasa falan takas edilmiş. Peşine düşmem normalde de skinler içinde bir tane ak Asiimov vardı değerli. Steam desteğe yazdım da bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu nasıl olmuş olabilir? Ben bu takasa onay verdiğimi falan hatırlamıyorum. Takası yapan hesabı da engellemişim hesabımdan. Bir bilgisi olan var mıdır?

Hiçbir şey yapamıyorsun. Giden gelmiyor maalesef. Bu tarz olaylar çok yaşanıyor ama nasıl olduğunu çözebilen yok. Genelde API key açtığınız için olabilir deniyor ama API açık olmayanda birçok kişinin evanteri patlatıldı. İstersen sende steam api key olup olmadığını kontrol et.

Gizemli bir durum maalesef. Steam'de bu konuda bir şey yapmıyor.

Nasıl kontrol edebiliriz hocam?
Düzenleme: Kontrol ettim API key yok. Nasıl envanterim boşaltıldı hiç fikrim yok.

Nasıl kontrol edebiliriz hocam?
Düzenleme: Kontrol ettim API key yok. Nasıl envanterim boşaltıldı hiç fikrim yok.

Yapacak bir şey yok. Bu gizemi çözen daha olmadı. Bazıları tarayıcı cookielerinden girildiğini söyler. Bazıları PC'de virüs olduğunu bazıları başka sebepler soru işaretiyle dolu.

Ek olarak bazıları bu Idle kart düşürme applerinden şüphelenir ki bende kullandım hatta 12'den fazla hesapla öyle bir sorun yaşamadım. CS drop sitelerine girdiysen olabilir. Çok ihtimal.

En temiz yöntem şifre değişikliği yapmak, diğer cihazlardan çıkış yapmak. Mobil guard kontrolü. Ve PC ve mobil cihazlarında çok dikkatli olmak. Abuk subuk sitelere girmemek, cookie izni vermemek. Steam hesabınla %100 güvenli olsa bile hiçbir siteye izin vermemek. 3. parti yazılım kurmamak... Ve sağlam bir antivirüs uygulamasına sahip olmak.

Bugün Steam hesabına giren yarın banka hesaplarını boşaltabilir o yüzden sanal alemde güvenlik konusuna biraz fazla dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…