Envanterdeki Kasaları Satamama Sorunu

Egemen Mergen

Megapat
Daha fazla  
CS:GO'da Spectrum Kasası düştü ama 30 gün Steam mağazasından alışveriş yapamadığım için satamıyorum. Yanımda kart yok, şu an bu kasayı herhangi bir siteden satabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Steam Guard kullanmıyorsun büyük ihtimalle, telefonuna Steam'ı indir giriş işlemlerini yap 1 haftada yanlış hatırlamıyorsam, açılıyor alım satım olayları.

Dostum Steam Guard kullanmıyorsun büyük ihtimalle, telefonuna Steam'ı indir giriş işlemlerini yap 1 haftada yanlış hatırlamıyorsam, açılıyor alım satım olayları.
Adam dediğini yaparsa üstüne 1 hafta ban daha yer, soruya gelecek olursak bazı sitelerde kartına aktarabiliyosun skin ya da kasa parasını fakat spektrumun satılacağını düşünmüyorum.

Spektrum direk satılıyor. Ama anladığım kadarıyla sen daha steam'dan yeni alışveriş yaptığın için 30 gün beklemen gerekecek. Mobile Steam Guard'ıda etkinleştirmezsen 15 gün daha beklersin siparişin satışa konması için.

Sent from my SM-A510F using Technopat Sosyal mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…