keremr54 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:04 #1 2 gündür envanterime girmeye çalışıyorum fakat hata veriyor, envanter dışında her yere girebiliyorum. Dosya Ekleri görsel_2025-11-02_140420168.png 29,7 KB · Görüntüleme: 15
2 gündür envanterime girmeye çalışıyorum fakat hata veriyor, envanter dışında her yere girebiliyorum.
D Denizirmak Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:07 #2 keremr54 dedi: 2 gündür envanterime girmeye çalışıyorum fakat hata veriyor, envanter dışında her yere girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o bir ara bende de öyleydi fakat sizde sadece envantermi yoksa pazar falanda mı?
keremr54 dedi: 2 gündür envanterime girmeye çalışıyorum fakat hata veriyor, envanter dışında her yere girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o bir ara bende de öyleydi fakat sizde sadece envantermi yoksa pazar falanda mı?
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.183 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:09 #3 Hocam bazen öyle hatalar oluyor başka bir hesaptan deneyin bakalım.
keremr54 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:01 #4 Denizirmak dedi: Hocam o bir ara bende de öyleydi fakat sizde sadece envantermi yoksa pazar falanda mı? Genişletmek için tıkla... Pazar ve envantere girilemiyor sadece. Fikirsiz dedi: Hocam bazen öyle hatalar oluyor başka bir hesaptan deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... 2 hesaptan daha denedim sonuç aynı.
Denizirmak dedi: Hocam o bir ara bende de öyleydi fakat sizde sadece envantermi yoksa pazar falanda mı? Genişletmek için tıkla... Pazar ve envantere girilemiyor sadece. Fikirsiz dedi: Hocam bazen öyle hatalar oluyor başka bir hesaptan deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... 2 hesaptan daha denedim sonuç aynı.