M mmamibutgoril Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 Merhaba, Steam üzerinden envanterime baktığımda bu hatayı görüyorum (site üzerinden). Ama takas teklifi aldığımda ise karşı tarafın envanterinde aynı hatayı veriyor ve bu sefer hem uygulama hem de site üzerinden.
Merhaba, Steam üzerinden envanterime baktığımda bu hatayı görüyorum (site üzerinden). Ama takas teklifi aldığımda ise karşı tarafın envanterinde aynı hatayı veriyor ve bu sefer hem uygulama hem de site üzerinden.
kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 867 Çözümler 5 5 Haziran 2025 #2 Steam envanter görüntüleme de genel bir problem var sanırım şu an.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 Aynı problem bende de var. Genel bir problem sanırım.
M mmamibutgoril Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 kNecht dedi: Steam envanter görüntüleme de genel bir problem var sanırım şu an. Genişletmek için tıkla... Sizde de mi öyle hocam şu anda? Einstein dedi: Aynı problem bende de var. Genel bir problem sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Ama bende bu problem bir 2-3 gündür oluyor.
kNecht dedi: Steam envanter görüntüleme de genel bir problem var sanırım şu an. Genişletmek için tıkla... Sizde de mi öyle hocam şu anda? Einstein dedi: Aynı problem bende de var. Genel bir problem sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Ama bende bu problem bir 2-3 gündür oluyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 mmamibutgoril dedi: Sizde de mi öyle hocam şu anda? Tamamdır hocam sağ olun. Ama bende bu problem bir 2-3 gündür oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben şu an envanter kısmına erişemiyorum site üzerinden denedim. 2-3 gündür varsa bilmiyorum. İsterseniz bir de mobil uygulama üzerinden deneyin.
mmamibutgoril dedi: Sizde de mi öyle hocam şu anda? Tamamdır hocam sağ olun. Ama bende bu problem bir 2-3 gündür oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben şu an envanter kısmına erişemiyorum site üzerinden denedim. 2-3 gündür varsa bilmiyorum. İsterseniz bir de mobil uygulama üzerinden deneyin.
M mmamibutgoril Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #6 Einstein dedi: Ben şu an envanter kısmına erişemiyorum site üzerinden denedim. 2-3 gündür varsa bilmiyorum. İsterseniz bir de mobil uygulama üzerinden deneyin. Genişletmek için tıkla... Mobilde kendi envanterimde sıkıntı yok ama yine karşı tarafın gözükmüyor. Sunucular ile alakalı tahminimce dediğiniz gibi.
Einstein dedi: Ben şu an envanter kısmına erişemiyorum site üzerinden denedim. 2-3 gündür varsa bilmiyorum. İsterseniz bir de mobil uygulama üzerinden deneyin. Genişletmek için tıkla... Mobilde kendi envanterimde sıkıntı yok ama yine karşı tarafın gözükmüyor. Sunucular ile alakalı tahminimce dediğiniz gibi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #7 mmamibutgoril dedi: Mobilde kendi envanterimde sıkıntı yok ama yine karşı tarafın gözükmüyor. Sunucular ile alakalı tahminimce dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Evet bundan kaynaklı büyük ihtimalle.
mmamibutgoril dedi: Mobilde kendi envanterimde sıkıntı yok ama yine karşı tarafın gözükmüyor. Sunucular ile alakalı tahminimce dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Evet bundan kaynaklı büyük ihtimalle.
M mmamibutgoril Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #8 Einstein dedi: Evet bundan kaynaklı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
Einstein dedi: Evet bundan kaynaklı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
tayfn35 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #9 Şuan genel bir sorun var