Steam Envanteri açılmıyor

Bill Clark

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060, Ryzen 7 5800, 32 GB Ram, 256 GB M2 SSD + 2 TB Sata SSD + 1 TB HDD, B550 Anakart, 550 Watt +80 Bronze PSU
Konu başlığında da yazdığı üzere, Steam envanterim açılmıyor. Topluluk pazarı da aynı şekilde. Neredeyse 3 aydır bu sorunu yaşıyorum ve çözümünü bulamadım. İnternetimde sorun yok, banlı değilim. Çok talep göndermiyorum. Bekleyince de düzelmiyor. Çok nadiren, arada sırada düzelip sonra aynı hata tekrar oluyor. İnternette araştırma yaptım. Steam desteğe 4 kez yazdım, yardımcı olacak yanıt almadım. Tek açabilme yolum telefondan bilgisayara mobil veri açıp öyle envanteri ve pazarı kullanabilmem. Ama her defasında mobil veri açamam. Ya IP’de sorun var ki 3 ay önce yoktu, ya da sebebini gerçekten bilmiyorum. Elimden ne geldiyse denedim, olmadı.

Bu arada ek bilgi; envanterimi sadece ben açamıyorum, arkadaşlarım rahatça benim envanterime bakabiliyor.

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-13_010804879.png
    resim_2025-08-13_010804879.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Valve'ninde dediği gibi çok fazla talepte bulunmuşsunuz sanırım ondan olabilir 10-60 dakika arası bekleyin hiç tıklamayın açılır.

Hocam Valve'ninde dediği gibi çok fazla talepte bulunmuşsunuz sanırım ondan olabilir 10-60 dakika arası bekleyin hiç tıklamayın açılır
Bu sorunu yaşamak için 3 aydır günde 100-200 kez envanterime girmem gerek herhalde. Envanterime sık sık girmemle alakası yok. Envanterime pek girmiyorum. Genellikle envanterime sadece CS2 droplarını satmak için giriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı