stouh Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 59 7 Eylül 2023 #1 Ekte de görmüş olduğunuz gibi Steam envanterime yaklaşık 9-10 saattir giremiyorum. Sizce sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
Ekte de görmüş olduğunuz gibi Steam envanterime yaklaşık 9-10 saattir giremiyorum. Sizce sorun ne olabilir?
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Steam'i silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Üst üste çok yüklediğiniz için beklemeye almış, bu süreçte ısrarla denemeyin isterseniz. Artı 0 Eksi
Steam'i silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Üst üste çok yüklediğiniz için beklemeye almış, bu süreçte ısrarla denemeyin isterseniz.
KS KS stouh Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 59 7 Eylül 2023 #3 Akeron dedi: Steam'i silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Üst üste çok yüklediğiniz için beklemeye almış, bu süreçte ısrarla denemeyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hayir sil yukle yapmayi denemedim ancak neden boyle oldugunu anlayamadim sizce beklemek mi en iyi cozum? Artı 0 Eksi
Akeron dedi: Steam'i silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Üst üste çok yüklediğiniz için beklemeye almış, bu süreçte ısrarla denemeyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hayir sil yukle yapmayi denemedim ancak neden boyle oldugunu anlayamadim sizce beklemek mi en iyi cozum?
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 stouh dedi: Hayir sil yukle yapmayi denemedim ancak neden boyle oldugunu anlayamadim sizce beklemek mi en iyi cozum? Genişletmek için tıkla... Yazdığı gibi beklemeniz en iyi çözüm, hata çıktıktan tam 24 saat geçtikten sonra halen böyleyse supporta yazın. Artı 0 Eksi
stouh dedi: Hayir sil yukle yapmayi denemedim ancak neden boyle oldugunu anlayamadim sizce beklemek mi en iyi cozum? Genişletmek için tıkla... Yazdığı gibi beklemeniz en iyi çözüm, hata çıktıktan tam 24 saat geçtikten sonra halen böyleyse supporta yazın.
4 448634 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 943 Çözümler 9 7 Eylül 2023 #5 Statik ip hizmeti kullanmıyorsan modemi yeniden başlatıp IP değiştirip üstüne Steam önbelleğini temizlemeyi dene. Eğer olmaz ise beklemekten başka çaren yok gibi verdiği uyarıya göre. Artı 0 Eksi
Statik ip hizmeti kullanmıyorsan modemi yeniden başlatıp IP değiştirip üstüne Steam önbelleğini temizlemeyi dene. Eğer olmaz ise beklemekten başka çaren yok gibi verdiği uyarıya göre.