Arıkan Erdem
Hectopat
Merhaba. Ortaokuldan beri oyunlarda çevre tasarımına karşı ilgi duyuyorum. Makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim lakin bu bölümü okumak yerine grafik tasarım okusaydım kendi ilgi alanıma daha yatkın bir bölüm olacağının farkındayım. Şu an mühendislik okumamın tek sebebi bir diplomaya sahip olmak. Okuduğum lise vesilesiyle TaleWorlds'de, 1 gün bile olsa, staj yapma şansım oldu ve bu alana karşı ilgim arttı. Eskiden Unreal Engine, Unity gibi oyun motorlarında kendimi geliştirmeye çalıştım bunun yanında kendi assetlerimi yapmak istediğimi ve zorunda olduğumu fark ettim. Sizce nereden başlamalıyım?
3DS Max, Maya, Blender, Photoshop, Substance Designer, ZBrush gibi programların hangilerini ve hangilerine öncelik vererek öğrenmeliyim? (Bu programları sırtlayacak güçlü bir PC'm mevcuttur efendim)
Udemy gibi sitelerden kurs almam gerekli midir ya da faydalı tutoriallar mevcut mudur?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
3DS Max, Maya, Blender, Photoshop, Substance Designer, ZBrush gibi programların hangilerini ve hangilerine öncelik vererek öğrenmeliyim? (Bu programları sırtlayacak güçlü bir PC'm mevcuttur efendim)
Udemy gibi sitelerden kurs almam gerekli midir ya da faydalı tutoriallar mevcut mudur?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.