Eödev hesabı nasıl silinir?

nomore2k

Hectopat
Merhaba iyi akşamlar. Çok eskiden Eodev sitesine kayıt olmuşum bugün E-odev'gelen bir e-mail ile gördüm. Kullanıcı adıma telefon numaramı yazmışım hesabı net bir şekilde silmek istiyorum. İnternette yazılan adımları takip ettim hesabımı silmek istiyorum seçeneğine tıkladım ve bana iletişim formu kullanınız ve hesabınızın silinmesi hakkında sorunuz tarzı bir yazı çıktı ve yanında iletişim e-mailleri vardı. Ben de iletişim e-mailine hesabımı silmek istediğimi belirttim. Kurtulmak istiyorum hesaptan. Nasıl silebilirim rahat bir şekilde veya cevap beklemem mi lazım?

Bu arada 3 saat bir hesap silmek için bu kadar süründürmeleri de çok saçma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işte kullanıcı adını da değiştirtmiyorlar. Komik gerçekten.
Kullanıcı adı sizin için önemliyse bir şey diyemeyeceğim ama bir hesaptan kurtulmanın en basit yolu budur. Bana kalırsa kullanıcı adı olduğu gibi kalsın, telefon numaranızı ve e-posta adresinizi değiştirin gitsin. Silinmesini istediğinizde çoğu şirket gerçekten silmiyor zaten, siz öyle düşünüyorsunuz.

Kullanıcı adı sizin için önemliyse bir şey diyemeyeceğim ama bir hesaptan kurtulmanın en basit yolu budur. Bana kalırsa kullanıcı adı olduğu gibi kalsın, telefon numaranızı ve e-posta adresinizi değiştirin gitsin. Silinmesini istediğinizde çoğu şirket gerçekten silmiyor zaten, siz öyle düşünüyorsunuz.
Hocam kullanıcı adımda yazılı telefon numaram o yuzden.

Bunu yaparken kaç yaşındaydınız hocam ? Galiba internete adım atma döneminizde yaptınız. Helal olsun büyük bir saldırı (!)
Neyse, n'olursa olsun uğraşın. Başınız belaya girmesin başka bir yolu yok.
Hocam işin yanı kaç yıldan beridir kimse çakmamış.
Bunu yaparken kaç yaşındaydınız hocam ? Galiba internete adım atma döneminizde yaptınız. Helal olsun büyük bir saldırı (!)
Neyse, n'olursa olsun uğraşın. Başınız belaya girmesin başka bir yolu yok.
büyük ihtimal kullanıcı adı değil normal ad görünüyor sanmışım normal adda burda da kullandığım castieNN yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı