Selam. PS4 icin oyun almayi dusunuyorum CD istemiyorum kayboluyor falan ugrasmaya gerek yok yani. PS 4'un icinden dijital oyun almak istiyorum bakiyorum cok istedigim oyunlardan bir tanesi ride 4 600 TL ama eoyunum.com'da 129 TL. Yorumlari falan da guzel acaba kendi adamlarimi mesela GTA 5 310 TL iken eoyunum.com'da 90 TL bunda bir ismi var? Bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim. Bunlar hesap mi veriyor? Yoksa kod falan mı geliyor?
Eoyunum.com şikayet, iletişim, Eoyunum.com yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Eoyunum.com için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı ...
"Oyunlar dijital olup kutulu veya cd değildir. Playstation Store hesabı olarak teslim edilir. Çevrimdışı oynanır ve hesaplarda ekstra oyunlar çıkabilir."
Böyle yerlerden uzak durmanız tavsiyem olur. Ya site sahipleri gerçekten para vererek oyunu alıp bir sürü insana satarak kâr ediyorlar ya da çalıntı hesapları satıyorlar.
Eoyunum.com şikayet, iletişim, Eoyunum.com yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Eoyunum.com için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı ...
"Oyunlar dijital olup kutulu veya CD değildir. PlayStation Store hesabı olarak teslim edilir. çevrimdışı oynanır ve hesaplarda ekstra oyunlar çıkabilir."
Böyle yerlerden uzak durmanız tavsiyem olur. Ya site sahipleri gerçekten para vererek oyunu alıp bir sürü insana satarak kâr ediyorlar ya da çalıntı hesapları satıyorlar.
Anladim boyle yerlerden neden uzak durmami onerirsiniz merak ediyorum bir de teslim ettikleri oyunu PS Plus olsa da Online oynayamaz miyim ve oyunu illa teslim ettikleri hesapdami oynamam lazim.
Teslim ettikleri hesapta oynayabilirsiniz sadece ama online oynayamıyorsunuz. Yani size oyun satmıyor, kendi hesabını paylaşıyor ve o isterse siz oynayabiliyorsunuz. İsterse şifreyi değiştirebiliyor.