EP-TA800n şarj aleti orijinal mi?

TheRelAx

Hectopat
Daha fazla  
Ürünu 1 hafta önce M33 5G telefonum için almıştım tam tamına 157 liraya ürün 25 watt şarj ettiğini söylüyor ve telefonda şarj sırasında 'süper hızlı şarj' diyor fiyatından dolayı ve şarj sırasında adaptör ısınıyor. Telefon değil, o yüzden bir şüpheye düştüm.

Dosya Ekleri

• 20230813_014908.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 147
  • 20230813_014857.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu tip adaptörler başa bela. 1 ay kullandığımda patlayan adaptörün aynısından almışsınız. Orijinalinde QR kod bölümü çok daha net ve yazılar çok daha doygun net baskıdan oluşuyor. Mümkünse iadeye gönderin. Samsung bayisinden aldığım adaptörü 1 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. Kablo konusuna gelince Ugreen markasının kablolarını kullanıyorum. Samsung'un kutudan çıkan ve satılan kabloları pek uzun ömürlü değil. Kullandığım kabloyuda buraya bırakıyorum.

Adaptör ısınır zaten. Bir de süper charge diyorsunuz o gayet normal bir durum, şarj esnasında telefonu kullanıyorsanız telefonda ısınır o da gayet normal ama ben hem batarya hem de şarj entegresi bakımında pek sağlıklı bulmuyorum. Orijinallik konusuna değinecek olursak aldığınız satıcı direkt Samsung Türkiye değilse her zaman çakma olma ihtimali vardır. Bunu siz evde belki dışına bakarak anlamayabilirsiniz hatta 25 watta şarjda ediyor olabilir fakat verdiği voltaj değerleri standartın üstünde ya da altında kalabilir, bu da sizin telefonunuza kısa vadede olmasa da uzun vadede özellikle bataryada zarar gösterebilir, bir de yukarıda arkadaş kablo iyi olsun gerisi hikaye demiş sakın buna inanmayın burada kablo sadece verilen elektriği ileten aracıdır he bazı kablolarda voltaj düşürücü var onlar ayrı bir konu daha lüks tüketimdir ama bunu zaten orijinal şarj aleti yapıyor riske girmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolap uygulamasından satılan yarı fiyatlı orijinal dedikleri adaptörlerden ise orijinal değildir. Dikkat ettim senin adaptör ile benim bayiden aldığım adaptörün yazıları farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…