Çözüldü Epey.com hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HiquaTR

Decapat
epey.com aşağıdaki gibi hatalar yazıyor ve önceki filtreleri unutuyor, oturum açtırmıyor. ChatGPT'ye sordum sorun sunucu da diyor. Ama koca sitenin sunucusunda nasıl hata olabilir ki? Sorun bende mi, onlarda mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Onlarla alakalı bir durum gibi duruyor. Yazilim bilmiyorum ama sadece ingilizce okuyabilsiğim kadariyla sunucu için kullandikları sistemde boş yer kalmamış o yüzden bir sorun oluşmuş belliki.
Onlarla alakalı bir durum gibi duruyor. Yazilim bilmiyorum ama sadece ingilizce okuyabilsiğim kadariyla sunucu için kullandikları sistemde boş yer kalmamış o yüzden bir sorun oluşmuş belliki.

Çözüm
Hocam koca site sunucusuna niye bakmaz onu anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…