Epey.com Nedir?

Crazyboy

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba bu konuda size epey.com sitesinden bahsedeceğim.
Site aslında bir “ gezginler.com ” ürünüdür diyebiliriz. Sitenin sloganı “ her şeyi karşılaştır ”
PC donanım, ev aletleri, telefon vb. Ürünleri fiyat ve özellik bakımından karşılaştırabiliyorsunuz.
Bu sitenin forumda ki arkadaşların hem tavsiye verirken hem de tavsiye isterken işlerine yarayabileceğini düşünüyorum.
Siteden tam anlamıyla faydalanmak için filtre bölümünü kullanmanız gerekiyor.

Güzel site fakat bazen fiyat sıralamasında hata yapabiliyorlar. Geçen S10 fiyatlarını kontrol ederken Samsung'un kendi sitesinde 5.499 TL olarak fiyat koymuşlar. Siteyi açtığımda S10e karşıma çıkmıştı. Birkaç kere daha yaşadım böyle durumlar.

Yazmaya üşeniyorum ama özetlemek gerekirse
Trivago reklamı + edit :epey.com

Tüm bilgileri eksiksiz girseler keşke. Mesela iki model bir televizyonu karşılaştırırken ve bu modeller birbirine yakınken (Sadece inç değişik) bazı özellikler bir modelde girilmiş, diğer modelde girilmemiş. Mecburen televizyonun resmi sitesinden baktım. Onun dışında güzel bir site. Fiyat listesinden bazı siteleri eklememeleri eksisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…