Epic Game Launcher Güncellenmiyor

Kaynayankazan

Hectopat
Arkadaşlar Epic Game Launcher bir türlü güncellenmiyor. Birde uzun zamandır google'dan Steam, Epic Game gibi oyun sitelerine giremiyorum nedeni nedir sizce?
flood yaptığım için özür dilerim ancak yaşamış olduğum sorun tam olarak şu. Artık kafayı yiyeceğim lütfen bir çözüm belirtin.
Epic Games Launcher Güncelleme Sorunu - Technopat Sosyal
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu buldum. Umarım işe yarar.
Arkadaşlar Epic Game Launcher bir türlü güncellenmiyor. Birde uzun zamandır google'dan Steam, Epic Game gibi oyun sitelerine giremiyorum nedeni nedir sizce?
flood yaptığım için özür dilerim ancak yaşamış olduğum sorun tam olarak şu. Artık kafayı yiyeceğim lütfen bir çözüm belirtin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorunu ilk başta 32 bit 64 bit olayı yüzünden sandım. Ancak sorun ttnet online aile koruma şifresinin sosyal medya yasağı kısmını kaldırınca düzeldi.

Edit: Sorunu ilk başta 32 bit 64 bit olayı yüzünden sandım. Ancak sorun ttnet online aile koruma şifresinin sosyal medya yasağı kısmını kaldırınca düzeldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı