K Kepi Femtopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Şubat 2021 #1 Yeni bilgisayar kasası almıştım, 500 GB hard disk taktırdık. Epic Games'de oyun indirmek istediğimde 0.00B/s hatası karşıma çıkıyor. GTA 5 indiriyordum, %41'de takılı kalmış, inmiyor. Sorun ne? Lütfen yardımcı olur musunuz? Sorun hard disk mi?
Yeni bilgisayar kasası almıştım, 500 GB hard disk taktırdık. Epic Games'de oyun indirmek istediğimde 0.00B/s hatası karşıma çıkıyor. GTA 5 indiriyordum, %41'de takılı kalmış, inmiyor. Sorun ne? Lütfen yardımcı olur musunuz? Sorun hard disk mi?
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Hocam oyun iniyor. Sadece inmiyormuş gibi gözüküyor. Bende de öyle gözüküyordu ama oyunun inme ilerlemesi devam ediyordu.
Hocam oyun iniyor. Sadece inmiyormuş gibi gözüküyor. Bende de öyle gözüküyordu ama oyunun inme ilerlemesi devam ediyordu.
woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 İndirmeyi açık bırakmaya devam et o devam edecektir.