Epic Games 0mb/s sorunu

FearTheDeath

Femtopat
Epic Games'ten GTA V indirirken bir anda 0mb/s oldu açıp kapadım, modemi resetledim, detailsten High'a aldım, ama gene de olmadı nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer indirmeyi önceden yaptıysan indirdiğin yere kadar kontrol eder kontrol ederken interneti kullanmadığı için 0 gözükür örneğin oyunu %50'ye kadar indirdin sonra PC'yi kapattın bir sonraki açışınıda dosya doğruluğu adına %50'ye kadar olabildiğince hızlı bir şekilde kontrol eder %50'den sonra kaldığı yerden devam eder ve indirme değerleri düzelir.

Eğer indirmeyi önceden yaptıysan indirdiğin yere kadar kontrol eder kontrol ederken interneti kullanmadığı için 0 gözükür örneğin oyunu %50'ye kadar indirdin sonra PC'yi kapattın bir sonraki açışınıda dosya doğruluğu adına %50'ye kadar olabildiğince hızlı bir şekilde kontrol eder %50'den sonra kaldığı yerden devam eder ve indirme değerleri düzelir.
1 saattir felan böyle ama

sss.png

Ne zamana iner bu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı