Epic Games 100 KB/s ile indiriyor

Daha fazla  
Steam'de 1.2-1.3 MB olan indirme hızım Epic Games'de 100 KB'a kadar düşüyor. Sebebi ne olabilir?

indirmeyi başlattığımda epic games de de 1.2 falan oluyor fakat sonradan hemen düşüyor

Epic Games orayı yanlış gösteriyor. Görev yönetici açıp ne kadar veri çektiğini kontrol edin.

Routerimin ana sayfasında bilgisayarımın 1.5MB internet çektiğini görüyorum. Fakat sorun şu ki indirilen dosya boyutu da yavaş yavaş artıyor 15 20dakikada 200 MB anca indirebildi.

.

Orada MB'dan kastığı tahminimce megabit ve internet hızım normalde 12megabit bilgisayar da az çekiyor garip olarak.

Evet arkadaşlar beni aydınlattığınız için teşekkür ederim sanırım orada da 200 MB indirmesi internetin yavaş anlarından birine denk geldiğindendi.
12megabit çekiyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    172,5 KB · Görüntüleme: 151
  • Adsız.png
    123,2 KB · Görüntüleme: 162
  • Adsız2.png
    51,8 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:
"Çalıştır>%localappdata%>EpicGamesLauncher>Saved>Config>Windows>Engine.ini" dosya yoluna ("Engine.ini" dosyasına) ekteki kodu yapıştırın. İndirme hızı ortalama %30-40 artış gösterdi bende.
Kod:
[HTTP] HttpTimeout=10
HttpConnectionTimeout=10
HttpReceiveTimeout=10
HttpSendTimeout=10

[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=3
ChunkRetries=20
RetryTime=0.5

Hocam onu denemedim mi sanıyorsunuz
Şu anlık indirebileceğim maksimum hızda indiriyorum yine de teşekkürler.

Hocam onu denemedim mi sanıyorsunuz
Şu anlık indirebileceğim maksimum hızda indiriyorum yine de teşekkürler.
Hocam gün içinde indirme hızlarında bir değişiklik oluyor mu? Onun dışında bir fikrim yok. Epic Games Launcher kadar lanet bir başlatıcı görmedim ben. Rica ederim, iyi geceler.

Hocam aynı sorun bende olmuştu, Görev Yöneticisi'nden Epic Games'in program önceliği artırnca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…