Epic Games 130 TL oyun önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Epic Games'in 200'e 130 kuponunu kullanacağım Detroit: Become Human aldım ama geriye ne alsam karasızım. Metro Exodus+Beyond Two Souls gibi daha ucuzları mı ekleyeyim yoksa Cyberpunk 2077, Bannerlord'ya da Mafia 1 Definitive mi alayım? RDR2'yi düşündüm ama sistemim 720P en düşük ayarlarda 30 FPS civarı aldığından keyif vermez dediler. Ek olarak bütçemi de aşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 yoksa alabilirsin. Beyond Two Souls tavsiye ederim kesinlikle. Detroit de alıyorsun. Metro Exodus da olursa güzel bir paket olur bence. Hem hikayeli hem de farklı oynanış sunan kaliteli oyunlar olur. Cyberpunk için zaten RDR 2 720p ye 30fps veriyorsa daha kötü performans alırsın. Onun dışında Kena veya The Walking Dead(oynayanlar hikâyesini beğenmiş) alınabilir tercih meselesi. Alan Wake, Subnautica, SuperHot ilgimi çeken listeme eklediğim oyunlar.

Witcher 3 yoksa alabilirsin. Beyond Two Souls tavsiye ederim kesinlikle. Detroit de alıyorsun. Metro Exodus da olursa güzel bir paket olur bence. Hem hikayeli hem de farklı oynanış sunan kaliteli oyunlar olur. Cyberpunk için zaten RDR 2 720p ye 30fps veriyorsa daha kötü performans alırsın. Onun dışında Kena veya The Walking Dead(oynayanlar hikâyesini beğenmiş) alınabilir tercih meselesi. Alan Wake, Subnautica, SuperHot ilgimi çeken listeme eklediğim oyunlar.
Metro Exodus'un gold edition'u daha iyi yoksa standart alıp geçeyim mi?

Metro Exodus'un gold edition'u daha iyi yoksa standart alıp geçeyim mi?
Mesela exhanced edition indirmiştim(aynı zamandan normal versiyonu da var kütüphanemde) Rtx li ekran kartı olmayınca açmadı. Normalini oynayabiliyorum sadece. Onun dışında hangi versiyonu aldığımı hatırlamıyorum. Ben de arada kalmıştım senin gibi bilgisayara geçince bakarım.

Mesela exhanced edition indirmiştim(aynı zamandan normal versiyonu da var kütüphanemde) Rtx li ekran kartı olmayınca açmadı. Normalini oynayabiliyorum sadece. Onun dışında hangi versiyonu aldığımı hatırlamıyorum. Ben de arada kalmıştım senin gibi bilgisayara geçince bakarım.
Bu arada RDR 2 30 FPS keyifli olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı