Epic Games 2023 Sızıntıları

Quake ne ya. Geçen sene de vermişlerdi. Mario falan da verseler bari.

Mario'nun kaç oyununu oynadın? Birçok oyunu başyapıt seviyesinde Mario'nun

Sızıntılara göre Epic Games'in vereceği 2. gizemli oyun "dnf duel" ve verilmesi beklenen 5. gizemli oyun "Quake'ı & Quake II".

Eki Görüntüle 2057367 Eki Görüntüle 2057382

İlginç şekilde çoğu insan şikayet etmiş verilen oyunlardan. Bedava oyun vermeleri zaten çok güzel bir şey. Sanırım insanlar yine ne olursa olsun değişmeyecek şekilde daha iyisini ve fazlasını istiyor

Hocam böyle 100 oyun vermek yerine 1 oyun verse insanlar daha çok sevinir. Bunu söylemeye çalışıyoruz. Sence kim oynayacak dün verdikleri MK çakması oyunu? Ha bedava oyun veriyorlar eyvallah ona bir şey diyemem.

Oynanmayacak oyun vereceklerine vermeseler daha iyi.

Cavern of Mars:Recharged, Firewatch, Startup company, A Short Hike, SteamWorld Build, Road 96 ve Deathloop. Düşük ihtimalli söylentiler bu yönde.

Adamlar sırf bunun için görsel hazırlamış ama verileceğini sanmıyorum. Çünkü Prime Gaming verdi.

Hocam böyle 100 oyun vermek yerine 1 oyun verse insanlar daha çok sevinir. Bunu söylemeye çalışıyoruz.

Bir RDR2 verseler evet insanlar çok çok mutlu olur ama böyle oyunları bedava vermeleri imkansıza yakın. RDR2 alıp bir defa, sonra geri kalan 100 hafta bedava oyun alamamak gibi bir şey olsa kaç kişi kabul edecek bunu?

Oynanmayacak oyun vereceklerine vermeseler daha iyi.

Size göre oynanmayacaksa oynamassınız biter

Emin ol Bloons TD6 25. kez bu sene de dağıtılacak. Bizde tekrardan doya doya oynarız.

Emin ol Bloons TD 6 25. kez bu sene de dağıtılacak. Bizde tekrardan doya doya oynarız.

Bir oyunu o kadar kez ne zaman verdiler yav? Nasıl bir oyun bilmiyorum ama pek iyi durmuyor oynayın oynayın.

Bana kalırsa kazanmaları için Online ağırlıklı oyunlar vermeleri daha iyi olur. Oyun içi satın alımlardan daha çok kazanırlar. Bu verdikleri oyunlarında illa sevenleri vardır ama yine de kitle sayısı az olduğu için bir bakıma oyun firmalarına bedava oyun karşılığı para vermeleri de zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…