Epic Games 2023 Sızıntıları

5. gün de Musul’u verirler o zaman hocam. Hatta 6. gün de RDR2 olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

L.A Noire ve AC Unity çok makbule geçer aslında. İkisini de almak istiyordum Unity'ye karar veremedim L.A Noire'de param yoktu zamanında.

L.A Noire ve AC Unity çok makbule geçer aslında. İkisini de almak istiyordum Unity'ye karar veremedim L.A Noire'de param yoktu zamanında.
AC serisinden çok iyi indirim yaptılar ve bedava oyunlar verdiler (Ubisoft, Epic Games) tekrar AC vereceğini düşünmüyorum. L.A Noire oyununun da verileceğini düşünmüyorum.

L.A. Noire ve AC Unity çok makbule geçer aslında. İkisini de almak istiyordum Unity'ye karar veremedim L.A. Noire'de param yoktu zamanında.

Rockstar'ın en iyi oyunlarından L.A. Noire inşallah onların ikisini de verirler hocam.

Bizim milletin sorunsalı adamlar iyi kötü bedava oyun veriyor. Hala daha o iyi bu kötü al geç işte bir gün Epic bundan da vazgeçip dolara dönerse artık oyun falanda alamayız sadece Torrent indiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…