kadex Femtopat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #12 Size de bir oyun verdi değil mi? Üç oyun resmi var ama bir oyun verdi. Ve tek oyun adı var. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2022
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 860 Çözümler 18 22 Aralık 2022 #13 kadex dedi: Size de bir oyun verdi değil mi? Üç oyun resmi var ama bir oyun verdi. Ve tek oyun adı var. Genişletmek için tıkla... 3 tane oyun verildi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2022
kadex dedi: Size de bir oyun verdi değil mi? Üç oyun resmi var ama bir oyun verdi. Ve tek oyun adı var. Genişletmek için tıkla... 3 tane oyun verildi.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 22 Aralık 2022 #14 Fallout ama milattan önce kalma Fallout. Bu oyunlar oynanmaz ciddi diyorum oynanmaz yeni nesil bir oyuncuya hitap etmez bu oyunlar.
Fallout ama milattan önce kalma Fallout. Bu oyunlar oynanmaz ciddi diyorum oynanmaz yeni nesil bir oyuncuya hitap etmez bu oyunlar.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #15 kadex dedi: Size de bir oyun verdi değil mi? Üç oyun resmi var ama bir oyun verdi. Ve tek oyun adı var. Genişletmek için tıkla... Laununcher buga girdi. Tek tek tıklaman gerekiyor.
kadex dedi: Size de bir oyun verdi değil mi? Üç oyun resmi var ama bir oyun verdi. Ve tek oyun adı var. Genişletmek için tıkla... Laununcher buga girdi. Tek tek tıklaman gerekiyor.
Gernasch Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #17 Açıkcası verilen oyunları sevdim ben fallout ilk serisini hep merak etmişimdir. Nostalji dediğimiz oyunların tanesinin 90₺ olması bir miktar şaşırttı açıkcası.
Açıkcası verilen oyunları sevdim ben fallout ilk serisini hep merak etmişimdir. Nostalji dediğimiz oyunların tanesinin 90₺ olması bir miktar şaşırttı açıkcası.