E efe39101 Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:03 #41 Snowsat dedi: Şans eseri birkaç leak sayfasında denk geldim lakin tamamen iddia net bir şey demiyelim. Kaynak: Epic Games Store leak reveals nearly $300 worth of free game giveaway plans in December 2025Eki Görüntüle 2621446Eki Görüntüle 2621447 Genişletmek için tıkla... Her sene aynı şeyler verilmez imkanı yok.
Snowsat dedi: Şans eseri birkaç leak sayfasında denk geldim lakin tamamen iddia net bir şey demiyelim. Kaynak: Epic Games Store leak reveals nearly $300 worth of free game giveaway plans in December 2025Eki Görüntüle 2621446Eki Görüntüle 2621447 Genişletmek için tıkla... Her sene aynı şeyler verilmez imkanı yok.
Phymoses Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:53 #42 Aynen hocam RDR verecekler ama liste yanlış yanına God of War, Elden Ring, Sekiro, Cyberpunk 2077 bir de canları sıkılrsa GTA 6 gibi de duydum.
Aynen hocam RDR verecekler ama liste yanlış yanına God of War, Elden Ring, Sekiro, Cyberpunk 2077 bir de canları sıkılrsa GTA 6 gibi de duydum.
SekerciCan Yoctopat Katılım 17 Aralık 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 16:06 #43 Yutka46 dedi: GTA 7 için daha 35 yıl var, onun da sırası gelecek ama. Genişletmek için tıkla... 35 yıla çıkıcağı duyurulur 3 sene sonra ertelendi haberi bir 2 sene sonra tekrar ertelendi falan anca çıkar
Yutka46 dedi: GTA 7 için daha 35 yıl var, onun da sırası gelecek ama. Genişletmek için tıkla... 35 yıla çıkıcağı duyurulur 3 sene sonra ertelendi haberi bir 2 sene sonra tekrar ertelendi falan anca çıkar
SkuggaKnight Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 621 Çözümler 1 Dün 20:04 #44 CluxmasHa dedi: Vallahi Hogwarts Legacy doğru çıktı ama bir ay içinde böyle oyunları vereceğini sanmıyorum. %50 gibi bir indirim olabilir ama Epic Epic tir ve belli etmez ama bana kalırsa vermez. Genişletmek için tıkla... Bu listeler Hogwarts Legacy verildikten sonra çıktı hocam.
CluxmasHa dedi: Vallahi Hogwarts Legacy doğru çıktı ama bir ay içinde böyle oyunları vereceğini sanmıyorum. %50 gibi bir indirim olabilir ama Epic Epic tir ve belli etmez ama bana kalırsa vermez. Genişletmek için tıkla... Bu listeler Hogwarts Legacy verildikten sonra çıktı hocam.
DunkelKlang Femtopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 450 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 07:36 #45 stalist dedi: Sunucular hile dolsun sonra. Zar zor toparladılar zaten. Genişletmek için tıkla... Online oyunların büyük bir sıkıntısı maalesef. Ne yaparlarsa yapsınlar, hilelerin önüne geçemiyorlar ya da geçmek istemiyorlar.
stalist dedi: Sunucular hile dolsun sonra. Zar zor toparladılar zaten. Genişletmek için tıkla... Online oyunların büyük bir sıkıntısı maalesef. Ne yaparlarsa yapsınlar, hilelerin önüne geçemiyorlar ya da geçmek istemiyorlar.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.096 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:38 #46 Aynen kanzi RDR2 verecekler