Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2020 #1 Merhalabar. Siteye girmeye çalıştığım zaman, bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir?
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #2 Sitede çok yoğunluk olduğundan site çökmüş.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2020 #3 Selçuk Sercan dedi: Sitede çok yoğunluk olduğundan site çökmüş. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Selçuk Sercan dedi: Sitede çok yoğunluk olduğundan site çökmüş. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.552 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2020 #4 Bana da olmuştu. Yoğunluktan dolayı site dayanamıyor.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 15 Mayıs 2020 #5 Bilgisayarınızda epic games launcher ı varsa ordan ulaşılabiliyor ama çoğunlukla Türkçe sayfa gelmiyor. Ben alırken portekizceydi.
Bilgisayarınızda epic games launcher ı varsa ordan ulaşılabiliyor ama çoğunlukla Türkçe sayfa gelmiyor. Ben alırken portekizceydi.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 15 Mayıs 2020 #6 Daha zamanı var, şu an çok yoğun Epic Games böyle sorunlar normal. 1-3 güne tamamen düzelir diye düşünüyorum.
Daha zamanı var, şu an çok yoğun Epic Games böyle sorunlar normal. 1-3 güne tamamen düzelir diye düşünüyorum.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Mayıs 2020 #7 TENSES dedi: Bilgisayarınızda epic games launcher ı varsa ordan ulaşılabiliyor ama çoğunlukla Türkçe sayfa gelmiyor. Ben alırken portekizceydi. Genişletmek için tıkla... Epic Games'in sizi en az yogun olan sunucuya yonlendirmesinden dolayi oluyor o dil degisimi. Magazaya geri don butonuna tikladiginiz her sefer sizi farkli dildeki sayfalara yonlendiriyor.
TENSES dedi: Bilgisayarınızda epic games launcher ı varsa ordan ulaşılabiliyor ama çoğunlukla Türkçe sayfa gelmiyor. Ben alırken portekizceydi. Genişletmek için tıkla... Epic Games'in sizi en az yogun olan sunucuya yonlendirmesinden dolayi oluyor o dil degisimi. Magazaya geri don butonuna tikladiginiz her sefer sizi farkli dildeki sayfalara yonlendiriyor.
U uabesni Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 93 Çözümler 2 15 Mayıs 2020 #8 Bende Epic Games uygulamadan sipariş geçtim tamamlandı ama ne fatura geldi ne de daha kütüphanede görünüyor. Bu kadar yoğunluğa normal.
Bende Epic Games uygulamadan sipariş geçtim tamamlandı ama ne fatura geldi ne de daha kütüphanede görünüyor. Bu kadar yoğunluğa normal.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 15 Mayıs 2020 #9 uabesni dedi: Bende Epic Games uygulamadan sipariş geçtim tamamlandı ama ne fatura geldi ne de daha kütüphanede görünüyor. Bu kadar yoğunluğa normal. Genişletmek için tıkla... Bende kütüphaneye hemen gelmişti ardından oyun satın aldım o gelmedi. Birde üstüne GTA da gitti. Bir süre sonra kendiliğinden geri geldiler.
uabesni dedi: Bende Epic Games uygulamadan sipariş geçtim tamamlandı ama ne fatura geldi ne de daha kütüphanede görünüyor. Bu kadar yoğunluğa normal. Genişletmek için tıkla... Bende kütüphaneye hemen gelmişti ardından oyun satın aldım o gelmedi. Birde üstüne GTA da gitti. Bir süre sonra kendiliğinden geri geldiler.
Wexendax Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #10 Site çok yoğun bir GTA deyince millet Epic Games'e yerleşti Steam'i satıp normal bir şey .