Epic Games, 60 TL değerinde kupon dağıtıyor

Gerçekten çok iyi. FastPay'den kazandığım 100₺ ile RDR2 alacağım. Hem Epic'e hem de FastPay'e teşekkürler.

Epic Games'den daha önce alışveriş yapmadım. İleride sıkıntı olmaz değil mi ? Ayrıca Steam de yakın zamanda indirim olacak mı ?

Epic Games'den daha önce alışveriş yapmadım. İleride sıkıntı olmaz değil mi ? Ayrıca Steam de yakın zamanda indirim olacak mı ?
Ne gibi bir sıkıntı ?
@Dr.ıssacKleiner Birileri gocunmuş, insanlara merdiven altı ürün öneriyor bir de düzgün ürün öneren insanlarla aklı sıra dalga geçtiğini sanıyor ahahah neyse ki Göz Ardı Et diye bir seçenek var

Son düzenleme:
Arkadaşlar Tosla dijital kartım ile ödeme yapmaya çalıştığımda "Kredi kartının limitine ulaşıldı ve işlem reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç." diye bir uyarı çıkıyor. Ne yapmam lazım?

Düşünememiştik. Eyvallah hocam.
Ben Epic Games'in güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Eyvallah hocam. Steam indirimlerini bekleyeceğim. Muhtemelen Epic Games'ten daha uygun olmaz fiyatları ama bir ihtimal yine de. Bu arada Epic Games de gerçekten çok iyi bir kampanya yapmış. Bol satış yapar bu dönemde. Hele de kurdan dolayı ilerleyen zamanlarda artacak fiyatları düşündüğümüzde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…