Ekmekarasipc Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 29 Mayıs 2020 #1 Epic Games üzerinden AC Odyssey aldım oyunu indirmeye vaktim olmadigi için Now'dan girdim ancak oyun açılınca ürün kodu istiyor uPlay, bana kod vermedi Epic Games bu kod yerine ne yazacagim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2020
Epic Games üzerinden AC Odyssey aldım oyunu indirmeye vaktim olmadigi için Now'dan girdim ancak oyun açılınca ürün kodu istiyor uPlay, bana kod vermedi Epic Games bu kod yerine ne yazacagim?
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #2 Epic’e UPlay hesabını ekledin mi? Bende Now’dan oymamıştım. Bana hiç kod sormadı.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 29 Mayıs 2020 #3 Aynı problemi Anno1800 de yaşadım ne epic tarafı ne ubisoft tarafı çözemedi yardımcı olmadı bende iade ettim. Bedava oyunlar dışında strama devam.
Aynı problemi Anno1800 de yaşadım ne epic tarafı ne ubisoft tarafı çözemedi yardımcı olmadı bende iade ettim. Bedava oyunlar dışında strama devam.
Ekmekarasipc Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 29 Mayıs 2020 #4 PanxeR dedi: Aynı problemi Anno1800 de yaşadım ne epic tarafı ne ubisoft tarafı çözemedi yardımcı olmadı bende iade ettim. Bedava oyunlar dışında strama devam. Genişletmek için tıkla... SORUN NOWDA İNDİRDİM DÜZELDİ.
PanxeR dedi: Aynı problemi Anno1800 de yaşadım ne epic tarafı ne ubisoft tarafı çözemedi yardımcı olmadı bende iade ettim. Bedava oyunlar dışında strama devam. Genişletmek için tıkla... SORUN NOWDA İNDİRDİM DÜZELDİ.