Epic Games AC Valhalla ve RDR 2 Türkçe yapılabilir mi?

ahmetkvn

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bu Epic indirimleri varken oyun almak istiyorum. Aklımda AC Valhalla ve RDR 2 var. Sıkıntı şu: Bu oyunlar Türkçe değil. Az önce Kendine Müzisyen izlerken fark ettim. Adam, Türkçe alt yazılı oynuyordu. Bunu nasıl yapabilirim Epic'ten? Valhalla ve RDR 2 için geçerli mi?

Ben valhalayı animus diye bir site var oradan üyelik alıp yapmıştım ve her yeni güncellemede yenileniyordu yama. RDR 2 de YouTube'da bir videodan yapmıştım yamayı ve rahatça oynuyorum.

RDR 2 için Technopat Sosyal'de Türkçe yama var.

RDR 2'nin hikaye modu için Türkçe yama mevcut. Ben de onu kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
AC Valhalla için ise ya makine çevrisi ya Animus Projesinin Türkçe Yamasını kullanmanız gerekiyor ki Animus Projesinin yamasının DLC'leri (artık tamamı da öyle olabilir) aylık abonelik kapsamında erişilebiliyor. Fakat en son gelen Odyssey - Valhalla çapraz (crossover) olarak gelen son hikayenin yaması yok ama yeni alacaksanız zaten sizi etkilemez o.
Not: Yanlış hatırlamıyorsam Valhalla Şubat ayında tekrar güncelleme alacaktı. Eğer aylık abonelik alırsanız; en azından yüklü ve yaması olan bölümleri bitirmek için güncellemeleri kapatabilirsiniz, aylık aboneliğiniz biterse veya yeni yama gelirse beklememek açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…