Epic Games açılıp kapanıyor

MehmetEfe72

Femtopat
Daha fazla  
Epic Games ilk çalıştırdığımda 5-6 kere açılıp kapanıyor. En sonunda açılıyor. Bir şey indirmeye başladığım zaman kapanıyor ve sürekli olarak açılıp kapanmaya başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games ilk çalıştırdığımda 5-6 kere açılıp kapanıyor. En sonunda açılıyor. Bir şey indirmeye başladığım zaman kapanıyor ve sürekli olarak açılıp kapanmaya başlıyor.
Hocam Epic Games'ten kaynaklanan bir sıkıntı sanırsam. Bende de aynı şekilde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen bu şekilde oluyor.

Bende de aynısı oluyor. İnşallah çözeler sorunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun var şuan. Çözümü bulamadım hala

ayn bendede oluyor
o yüzden gta fln fort silindi up zaten1 5 günde iner herhalde

Arkadaşlar çözdüm, öncelikle görev yöneticisinden Epic Games'i kapatın. Sonra sadece denetim masasına girip programlar deyin, sonra Epic Games'in üstüne sağ tıklayın onar deyin, sonra birkaç işlem yapacak işlemler bittiğinde Epic Games'e girin, oyununuzu oynayın.

Ben onar dediğimde 'EpicInstaller-10.17.0-3065dca6039a49638b74dcc3dd353725.msi' isimli yükleme paketini istiyor. Nasıl hallettiniz bunu?

Düzenleme: Workaround for issues with Epic Games Launcher 11.0.0 Issues buradaki adımlardan sonra düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…