Epic Games açılmıyor

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar merhabalar. Epic Games Launcher açmaya çalıştığımda böyle bir hata veriyor ne yapmam lazım? Ardından böyle bir şey açılıyor hepsine bastım olmadı silip bir daha da yükleyemiyorum 500GB oyun var. Destekleriniz ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 62
  • l.PNG
    l.PNG
    60,2 KB · Görüntüleme: 46
Denetim Masası'ndan Epic Games'e sağ tıklayıp onar yapabilir misiniz? Ayrıca UE 4 yüklü ise silmeyi deniyebilirsiniz.

UE 4 yüklü değil yüklü ise ben bilmiyorum nereden öğrenebilirim? Ama söylediğiniz yöntemi deniyorum.
Edit: Hocam teşekkür ederim oldu ilk başta hata aldım onarılamadı sonrasında Epic Games Launcher internet sitesinden indirdim ve abir daha onarmayı denedim bu sefer oldu.

UE 4 yüklü değil yüklü ise ben bilmiyorum nereden öğrenebilirim? Ama söylediğiniz yöntemi deniyorum.
Edit: Hocam teşekkür ederim oldu ilk başta hata aldım onarılamadı sonrasında Epic Games Launcher internet sitesinden indirdim ve abir daha onarmayı denedim bu sefer oldu.
Ne güzel, çözüm olarak işaretlerseniz bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlar konudan yardım alabilirler. İyi eğlenceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı