LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 18 Aralık 2021 #1 Bilgisayar Epic Games'i çalıştırmadan önce gayet iyi çalışıyor ama Epic Games'i açtığımda kafayı yiyor. YouTube'dan video izleyemiyorum buga giriyor diğer uygulamalardada aynı sorun oluyor. Sorun benim PC değil mi yoksa Epic'te mi? @wanetage @231561 Son düzenleme: 18 Aralık 2021
Bilgisayar Epic Games'i çalıştırmadan önce gayet iyi çalışıyor ama Epic Games'i açtığımda kafayı yiyor. YouTube'dan video izleyemiyorum buga giriyor diğer uygulamalardada aynı sorun oluyor. Sorun benim PC değil mi yoksa Epic'te mi? @wanetage @231561
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.561 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 LEGENDEGOİST dedi: @wanetage Genişletmek için tıkla... Yani kesin bir şey söyleyemiyorum ama Epic'i açtıktan sonra oluyorsa Epic kaynaklıdır herhalde, ama ilk defa böyle bir şey duydum. Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: @wanetage Genişletmek için tıkla... Yani kesin bir şey söyleyemiyorum ama Epic'i açtıktan sonra oluyorsa Epic kaynaklıdır herhalde, ama ilk defa böyle bir şey duydum.