Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.979 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Dün girebiliyordum fakat şimdi hata veriyor. Sadece Epic Games'te oluyor bu sorun. Ayrıca Epic Games'in internet sitesine de giremiyorum. Modemi resetledim, Launcher'i yönetici olarak çalıştırdım fakat hala düzelmedi.
Dün girebiliyordum fakat şimdi hata veriyor. Sadece Epic Games'te oluyor bu sorun. Ayrıca Epic Games'in internet sitesine de giremiyorum. Modemi resetledim, Launcher'i yönetici olarak çalıştırdım fakat hala düzelmedi.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 8 Ağustos 2023 #2 Epic Games'e bağlanılmıyor İnternet olmasına rağmen Epic Games çevrimdışı moda yönlendiriyor. Ne yapmalıyım? www.technopat.net Genel sıkıntı galiba.
Epic Games'e bağlanılmıyor İnternet olmasına rağmen Epic Games çevrimdışı moda yönlendiriyor. Ne yapmalıyım? www.technopat.net Genel sıkıntı galiba.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.979 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 Aras the Great dedi: Epic Games'e bağlanılmıyor İnternet olmasına rağmen Epic Games çevrimdışı moda yönlendiriyor. Ne yapmalıyım? www.technopat.net Genel sıkıntı galiba. Genişletmek için tıkla... Klasik Epic Games. Çözümü buldum. Arama çubuğundan grafik ayarlarına girdim. Daha sonra göz at kısmından Epic Games'i ekledim. Sonra seçenekler kısmından yüksek performansı seçtim. En son tekrar Görev Yöneticisi olarak çalıştırdım ve düzeldi.
Aras the Great dedi: Epic Games'e bağlanılmıyor İnternet olmasına rağmen Epic Games çevrimdışı moda yönlendiriyor. Ne yapmalıyım? www.technopat.net Genel sıkıntı galiba. Genişletmek için tıkla... Klasik Epic Games. Çözümü buldum. Arama çubuğundan grafik ayarlarına girdim. Daha sonra göz at kısmından Epic Games'i ekledim. Sonra seçenekler kısmından yüksek performansı seçtim. En son tekrar Görev Yöneticisi olarak çalıştırdım ve düzeldi.