Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 797 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #1 Ben kuzenimle oyun oynayacağım ama onun hesabında Ark Survival Evolved yok, beraber aynı hesapta farklı bilgisayarlar ile Online oynayabilir miyiz?
Ben kuzenimle oyun oynayacağım ama onun hesabında Ark Survival Evolved yok, beraber aynı hesapta farklı bilgisayarlar ile Online oynayabilir miyiz?
Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 29 Ağustos 2020 #2 Emreex0 dedi: Ben kuzenimle oyun oynayacağım ama onun hesabında Ark Survival Evolved yok, beraber aynı hesapta farklı bilgisayarlar ile Online oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Maalesef çok zor bu sorunu bende yaşadım ama Shift Tab bas bir menu açılcak oradan davet falan edilebilir belki.
Emreex0 dedi: Ben kuzenimle oyun oynayacağım ama onun hesabında Ark Survival Evolved yok, beraber aynı hesapta farklı bilgisayarlar ile Online oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Maalesef çok zor bu sorunu bende yaşadım ama Shift Tab bas bir menu açılcak oradan davet falan edilebilir belki.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #3 Ücretsiz dağıtılan ARK'ı aldıysanız sunucular çöküktü en son. Ben de kardeşimle oynayamayıp silmiştim bizde iki hesap olduğu halde. Tek hesap ile zaten oynayamıyorsunuz. Steam'de de aynı şekilde oynanmaz.
Ücretsiz dağıtılan ARK'ı aldıysanız sunucular çöküktü en son. Ben de kardeşimle oynayamayıp silmiştim bizde iki hesap olduğu halde. Tek hesap ile zaten oynayamıyorsunuz. Steam'de de aynı şekilde oynanmaz.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 29 Ağustos 2020 #4 Lan multiplayer varsa o da senin hesabına girsin. Biriniz normal girin diğeriniz oyunu Epic Gamis’i kapatıp .exe’den açsın. Hamachi ile bağlanın.
Lan multiplayer varsa o da senin hesabına girsin. Biriniz normal girin diğeriniz oyunu Epic Gamis’i kapatıp .exe’den açsın. Hamachi ile bağlanın.
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #5 Emreex0 dedi: Ben kuzenimle oyun oynayacağım ama onun hesabında Ark Survival Evolved yok, beraber aynı hesapta farklı bilgisayarlar ile Online oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün değil.
Emreex0 dedi: Ben kuzenimle oyun oynayacağım ama onun hesabında Ark Survival Evolved yok, beraber aynı hesapta farklı bilgisayarlar ile Online oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün değil.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 797 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #6 Yardımlarınız için sağ olun arkadaşlar