JustBear01 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #1 Evet arkadaşlar, başlıktan da anladığınız gibi oyunum Türkçe olmuyor.
Çözüm Zurnadürüm 21 Şubat 2021 Oyunun zaten Türkçe desteğinin olması lazım. Ben Türkçe kullanıyorum mesela. Başlatma seçeneğine -culture=tr yaz.
Oyunun zaten Türkçe desteğinin olması lazım. Ben Türkçe kullanıyorum mesela. Başlatma seçeneğine -culture=tr yaz.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Yama oyunun Epic Games sürümü ile uyumlu olmayabilir. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 Oyunun zaten Türkçe desteğinin olması lazım. Ben Türkçe kullanıyorum mesela. Başlatma seçeneğine -culture=tr yaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunun zaten Türkçe desteğinin olması lazım. Ben Türkçe kullanıyorum mesela. Başlatma seçeneğine -culture=tr yaz.
KS KS JustBear01 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #4 Zurnadürüm dedi: Oyunun zaten Türkçe desteğinin olması lazım. Ben Türkçe kullanıyorum mesela. Başlatma seçeneğine -culture=tr yaz. Genişletmek için tıkla... Onu ek komut satırı değişkenine yazınca oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Oyunun zaten Türkçe desteğinin olması lazım. Ben Türkçe kullanıyorum mesela. Başlatma seçeneğine -culture=tr yaz. Genişletmek için tıkla... Onu ek komut satırı değişkenine yazınca oldu teşekkürler.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Şubat 2021 #5 Oyun zaten Türkçe? Artı -2 Eksi
TİİK Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar V23.3.4 (almayın aldırmayın) Cinsiyet Diğer 21 Şubat 2021 #6 Olmuyorsa İngilizce oyna Artı 0 Eksi
KS KS JustBear01 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #7 Kayra Temel dedi: Oyun zaten Türkçe? Genişletmek için tıkla... Sende Türkçe ise yazmana gerek yoktu. Artı 0 Eksi
wanhalsng Yoctopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #8 Zurnadürüm dedi: Oyunun zaten Türkçe desteğinin olması lazım. Ben Türkçe kullanıyorum mesela. Başlatma seçeneğine -culture=tr yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapılıyor bu anlatır mısın? Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Oyunun zaten Türkçe desteğinin olması lazım. Ben Türkçe kullanıyorum mesela. Başlatma seçeneğine -culture=tr yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapılıyor bu anlatır mısın?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #9 wanhalsng dedi: Hocam nasıl yapılıyor bu anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Epic Games -> Settings (Ayarlar) -> ARK: Survival Evolved -> Baslatma Secenekleri -> -culture=tr ekle. Artı 0 Eksi
wanhalsng dedi: Hocam nasıl yapılıyor bu anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Epic Games -> Settings (Ayarlar) -> ARK: Survival Evolved -> Baslatma Secenekleri -> -culture=tr ekle.
S Soloking Yoctopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #10 Zurnadürüm dedi: Epic Games -> Settings (Ayarlar) -> Ark: Survival Evolved -> Baslatma Secenekleri -> -culture=tr ekle. Genişletmek için tıkla... Agam nasıl yapacağız detayli anlatir misin? Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Epic Games -> Settings (Ayarlar) -> Ark: Survival Evolved -> Baslatma Secenekleri -> -culture=tr ekle. Genişletmek için tıkla... Agam nasıl yapacağız detayli anlatir misin?