J JohnCage48 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Arkadaşlar Epic Games Launcher üzerinden indirme yapıyorum ancak indirme hızı sabit değil ve olması gerekenden çok düşük. Bunun bir çözümü var mı?
Arkadaşlar Epic Games Launcher üzerinden indirme yapıyorum ancak indirme hızı sabit değil ve olması gerekenden çok düşük. Bunun bir çözümü var mı?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 20 Mart 2022 #2 Hocam, Epic açarken bile sistemim kasıyor. Epic'te gezinirken bile sistemim kasıyor... Bence yaşadığınız durum Epic için sıradan bir olay.
Hocam, Epic açarken bile sistemim kasıyor. Epic'te gezinirken bile sistemim kasıyor... Bence yaşadığınız durum Epic için sıradan bir olay.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 20 Mart 2022 #3 Epic Games Launcher da böyle bir sorun hep vardı ben Steam'den 1.1 MB ile indirme yaparken Epic de bu hız 120 kilobayt a kadar düşüyor
Epic Games Launcher da böyle bir sorun hep vardı ben Steam'den 1.1 MB ile indirme yaparken Epic de bu hız 120 kilobayt a kadar düşüyor
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 20 Mart 2022 #4 JohnCage48 dedi: Arkadaşlar Epic Games Launcher üzerinden indirme yapıyorum ancak indirme hızı sabit değil ve olması gerekenden çok düşük. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Neredeyse herkes aynı sorunu yaşıyor. Stabil bir sistemi yok maalesef.
JohnCage48 dedi: Arkadaşlar Epic Games Launcher üzerinden indirme yapıyorum ancak indirme hızı sabit değil ve olması gerekenden çok düşük. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Neredeyse herkes aynı sorunu yaşıyor. Stabil bir sistemi yok maalesef.