efekrbl441 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #1 İyi forumlar. Epic hesabıma RDR2 alacağım. Arkadaşıma da vereceğim hesabı ben yükleyip oynadıgım zaman, arkadaşım da kendi bilgisayarına yükleyip oynayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
İyi forumlar. Epic hesabıma RDR2 alacağım. Arkadaşıma da vereceğim hesabı ben yükleyip oynadıgım zaman, arkadaşım da kendi bilgisayarına yükleyip oynayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 29 Aralık 2021 #2 efekrbl441 dedi: İyi forumlar. Epic hesabıma RDR2 alacağım. Arkadaşıma da vereceğim hesabı ben yükleyip oynadıgım zaman, arkadaşım da kendi bilgisayarına yükleyip oynayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Genişletmek için tıkla... Hayır tek bir kişi oynayabilir diye biliyorum. Artı 0 Eksi
efekrbl441 dedi: İyi forumlar. Epic hesabıma RDR2 alacağım. Arkadaşıma da vereceğim hesabı ben yükleyip oynadıgım zaman, arkadaşım da kendi bilgisayarına yükleyip oynayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Genişletmek için tıkla... Hayır tek bir kişi oynayabilir diye biliyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 29 Aralık 2021 #3 RDR2 Social Club hesabı da gerektiriyor, onu da verirseniz oynayabilir. Aynı anda oynayamazsınız ama. Artı 0 Eksi
RDR2 Social Club hesabı da gerektiriyor, onu da verirseniz oynayabilir. Aynı anda oynayamazsınız ama.
Yesefe35 Decapat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #4 Belki internet kapalıyken oynayabilir. Artı 0 Eksi